Το πιο δυνατό 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED - Πότε έρχεται  

Δείτε τις επιδόσεις 

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ από την εταιρεία.Το PEUGEOT i-Cockpit ξεχωρίζει και εδώ χάρη στο τιμόνι μικρής διαμέτρου με τους τρείς όνυχες Kryptonite, τις ειδικές λεπτομέρειες της PEUGEOT SPORT ENGINEERED, και μία 100% ψηφιακή οθόνη Head Up Display. Οι γραφικές παραστάσεις του PEUGEOT i-Cockpit και η κεντρική οθόνη υψηλής ευκρίνειας των 10" έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της συγκεκριμένης έκδοσης, για ακόμα περισσότερη αίσθηση μοναδικότητας.


Το κινητήριο σύνολο μπορεί να αποδώσει έως και 360 ίππους με 520 Nm ροπής, τιμές που επιτυγχάνονται χάρηστον ευφυή συνδυασμό της θερμικής και της ηλεκτρικής ενέργειας. Ο συνδυασμός αυτός έδωσε τη δυνατότητα επίτευξης σχεδόν ακαριαίου βαθμού απόκρισης. Οι επιδόσεις αυτές είναι πρωτόγνωρες για μοντέλο της μάρκας :
▪ Επιτάχυνση 0 - 100 σε 5,2 δλ.
▪ 1.000 μ. από στάση σε 24,5 δλ.,
▪ Ρεπρίζ 80 - 120 σε 3 δλ.,
▪ Ανώτατη ταχύτητα 250 χλμ.(με ηλεκτρονικό περιοριστή).

Η οδηγική απόλαυση αποτελεί τον πυρήνα του DNA της PEUGEOT, για αυτό και οι μηχανικοί της PEUGEOT SPORT διαμόρφωσαν έτσι το σασί του PEUGEOT 508, ώστε να επιτύχουν κορυφαία ποιότητα άνεσης αλλά και οδικήςσυμπεριφοράς:
▪ Βελτιστοποίησητων παραμέτρων για τις3 ρυθμίσεις των αμορτισέρ (Comfort/Hybrid/Sport)
▪ Χαμηλωμένοαμάξωμα, αυξημένα κατά 24 χλστ. εμπρός, και 12 χλστ. πίσω, μετατρόχια
▪ Δισκόφρενα εμπρόςμε διάμετρο380χλστ. και σταθερές 4-πίστονες δαγκάνες,
▪ Ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει ο επιλογέας που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής των 5 προγραμμάτων οδήγησης :
▪ Ηλεκτρική/electric: για 100% ηλεκτρική κίνηση εντελώς αθόρυβα, με αυτονομία 42 χιλιομέτρων βάσει του πρωτοκόλλου WLTP, γεγονός που εξασφαλίζει στον οδηγό του πρόσβαση ακόμα και σε περιοχές απαγόρευσης κυκλοφορίας στο κέντρο μιας πόλης, και παρέχει κορυφαία και αδιάκοπη επιτάχυνση από στάση έως τα 140χλμ /ώρα , χάρη στην ακαριαία απόκριση των ηλεκτροκινητήρων.
▪ Άνεση/Comfort: Πρόγραμμα υβριδικής κίνησης που συνοδεύεται από ηπιότερες αντιδράσεις των αναρτήσεων για «κορυφαία άνεση» στην οδήγηση.
▪ Υβριδική/Hybrid: πρόγραμμα που επιλέγει αυτόματα τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσεως ή των ηλεκτροκινητήρων, ανάλογα με τις συνθήκες, για βελτιστοποιημένη κατανάλωση.
▪ Sport: μέγιστη ισχύς 360 ίππων για υπέρτατη απόλαυση! Με τη συγκεκριμένη επιλογή, επηρεάζεται η απόκριση του τιμονιού, οι αντιδράσεις των αμορτισέρ (σκληραίνουν), η χαρτογράφηση του πεντάλ του γκαζιού, και τα χρώματα στον ψηφιακό πίνακα των οργάνων.
Ο κινητήρας εσωτερικής καύσεως φροντίζει για τη μόνιμη φόρτιση με μέγιστη ισχύ, της μπαταρίας.
▪ 4WD: μέγιστο επίπεδο πρόσφυσης για οδήγηση σε ολισθηρό οδόστρωμα.


Σε ό, τι αφορά το σύστημα υβριδικής κίνησης, το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED εκμεταλλεύεται όλη την τεχνογνωσία της PEUGEOT από τα πρόσφατα μοντέλα όπως το PEUGEOT 3008 HYBRID/HYBRID4 και το PEUGEOT 508 HYBRID, αλλά και την εμπειρία του αγωνιστικού τμήματος της PEUGEOT SPORT, που έχουν προσαρμόσει στις καθημερινές συνθήκες τα συστήματα φόρτισης των υβριδικών αγωνιστικών μοντέλων:
▪ Σε λιγότερο από 7ώρες από στάνταρ οικιακή παροχή.
▪ Σε 4ώρες από ενισχυμένη παροχή των 16 Amperes.
▪ Σε λιγότερο από 2ώρες μέσω παροχής τύπου Wall Box των 32amp.
Λύσεις εγκατάστασης και τοποθέτησης εξοπλισμού φόρτισης διατίθενται στους εξουσιοδοτημένους διανομείς.

 
Πέρα από τη λειτουργία του συστήματος τετρακίνησης και για την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ασφαλείας, το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED εφοδιάζεται με όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που διατίθενται στη γκάμα του PEUGEOT 508: νυχτερινή όραση (nightvision), ενεργό cruise control με λειτουργία Stop & Go, προειδοποίηση εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματοφρενάρισμαέκτακτηςανάγκης κλπ.Το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED κατασκευάζεται στη Mulhouse, στη Γαλλία και θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τα μέσα Οκτωβρίου του 2020 (ανάλογα με την κάθε αγορά)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top