H Jeep...σερφάρει  

Τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα

Jeep σερφ

Με δυναμικό σχεδιασμό, στιβαρό χαρακτήρα και εξαιρετικές εκτός δρόμου επιδόσεις, κάθε άλλο παρά περίεργο είναι ότι οι φίλοι του σερφ αγαπούν ιδιαίτερα τα μοντέλα της Jeep. Με δυνατότητα να βρεθούν ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες παραλίες, τα μοντέλα της Jeep μεταφέρουν τις σανίδες και τον υπόλοιπο εξοπλισμό με ασφάλεια, αλλά και αξεπέραστο στιλ. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τη θρυλική μάρκα που βρήκε ένα σημείο για σερφ που ξεπερνά κάθε φαντασία και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της Jeep, “Go Anywhere, Do Anything”.


Απέχοντας περίπου 500χλμ. από την πλησιέστερη παραλία, το Μόναχο δεν είναι σίγουρα το πρώτο μέρος που φέρνει κανείς στο μυαλό του όταν σκέφτεται το σερφ. Η Jeep όμως, με τη βοήθεια του Nick Pescetto, ενός 30χρονου κυνηγού της περιπέτειας, αποφάσισαν να ξεπεράσουν τα όρια της λογικής και να δαμάσουν τα κύματα του ποταμού Eisbach που περνά κοντά από το κέντρο της Γερμανικής πόλης. Παρέα με το Jeep Wrangler θα αντιμετωπίσουν τα αγριεμένα νερά του ποταμού, ενώ τα αδέρφια Julian και Alina Froschmeier πήγαν την πρόκληση ακόμα ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας σερφ στον ποταμό τη νύχτα!


Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή με την διάθεση του πρωτοποριακού Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, η Jeep προσφέρει με έναν απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, υψηλές επιδόσεις, ασφάλεια και δυνατότητα κίνησης ακόμα και στις πιο δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα η δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση και αυτονομία 50χλμ., καθιστούν τα Jeep 4xe το ίδιο κατάλληλα για τις πιο απομακρυσμένες διαδρομές, αλλά και τα κέντρα των πόλεων.

Ξεκινώντας με τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe που θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά από τον προσεχή Σεπτέμβριο, η τεχνολογία Plug-in Hybrid ενισχύει τις ήδη υψηλές δυνατότητες των μοντέλων της Jeep, προσδίδοντας τους επιπλέον χαρακτηριστικά που τα καθιστούν τα πιο ικανά και φιλικά προς το περιβάλλον Jeep που κατασκευάστηκαν ποτέ.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top