Jeep και Juventus πανηγυρίζουν την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος

Αρμονική συνύπαρξη οκτώ χρόνια με δεκαέξι τίτλους

Jeep Juventus πρωτάθλημα Ιταλίας

Η κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος από τη Juventus συνέπεσε με την παρουσίαση από τη Jeep –επίσημου χορηγού της ομάδας του Τορίνο- των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων της μάρκας με την πρωτοποριακή τεχνολογία 4xe. Οι “Bianconeri”, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Serie A TIM 2019-2020, απέδειξαν για ακόμα μια φορά τη δυναμική της θρυλικής ομάδας και έθεσαν έναν νέο ρεκόρ στην ιστορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, με 9 συνεχόμενα Πρωταθλήματα. Σε αυτό το μοναδικό σερί επιτυχιών η Jeep βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας από την περίοδο 2012-2013.   


Αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά, η συνεργασία της Jeep και της Juventus στηρίχθηκε όσο ποτέ στις κοινές αξίες των δύο οργανισμών. Αυτή η αρμονική συνύπαρξη τα τελευταία οκτώ χρόνια οδήγησε στην κατάκτηση 16 τίτλων, μεταξύ των οποίων του Πρωταθλήματος της Serie A, το Coppa Italia και το Supercoppa Italia, γράφοντας χρυσές σελίδες στην Ιστορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η Juventus είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 1.600 νίκες στη Serie A με τον θρυλικό τερματοφύλακα της, Gianluigi Buffon, να θέτει και ο ίδιος ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ με 648 συμμετοχές στο Ιταλικό Πρωτάθλημα ως αρχηγός της ομάδας του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top