Τα πρώτα εξηλεκτρισμένα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe Στην Ελλάδα

Δείτε τις τιμές 

Jeep Renegade 4xe Jeep Compass 4xe τιμή Ελλάδα

Με την τεχνολογία Plug-in Hybrid 4xe ξεκινά η «πράσινη» εξέλιξη της Jeep.Τα νέα Jeep 4xe έχουν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, χάρη στην μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh και τον ηλεκτροκινητήρα των 60 ίππων που εξασφαλίζουν αυτονομία 50χλμ. χωρίς τη χρήση του θερμικού κινητήρα.Χάρη στο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης εξασφαλίζεται η κίνηση και στα πιο ακραία εδάφη.


Το σύστημα 4xe προσφέρει υψηλή απόδοση (έως 240 ίππους), οδηγική ευχαρίστηση (τελική ταχύτητα 130χλμ./ώρα με ηλεκτρική κίνηση και 200χλμ./ώρα σε υβριδική κίνηση), οικονομία καυσίμου (περίπου 2λίτρα/100χλμ. σε υβριδική κίνηση) και φιλικότητα προς το περιβάλλον (λιγότερο από 50γρμ./χλμ. CO2 σε υβριδική κίνηση).   


Παράλληλα μια σειρά υπηρεσιών που δημιουργήθηκαν από το τμήμα e-Mobility της FCA θα προσφέρουν μια ακόμα πιο εύκολη, πρακτική και αποδοτική κίνηση σε καθημερινό επίπεδο.Τα Renegade 4xe και Compass 4xe θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον προσεχή Σεπτέμβριο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (“Limited”, “S” και “Trailhawk”) σε δύο επίπεδα ισχύος (190 ή 240 ίππους) και έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας και φόρτισης, όπως το easyWallbox.Τα δύο μοντέλα με Λ.Τ.Π.Φ. κάτω από 40.000 ευρώ και εκπομπές CO2 κάτω από 50γρμ./χλμ. θα απαλλάσσονται από την καταβολή φόρου χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top