Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Δέκαθλο Niklas Kaul oδηγεί Opel

Σε περιοδεία με το πλήρως ηλεκτρικό Corsa-e

Opel Corsa-e Niklas Kaul

Στην ηλικία των 21 ετών, ο Niklas Kaul δεν είναι μόνον ο νεότερος αλλά και ο πρώτος Γερμανός πρωταθλητής στην ιστορία του δεκάθλου. Τώρα ο “Αθλητής της Χρονιάς” 2019 είναι ο νέος εταίρος της Opel. Η εταιρεία του παραχωρεί το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Corsa-e για χρήση σε προπονήσεις και αγώνες. Από την πλευρά του, ο αθλητής θα συμμετάσχει σε διαφημιστικές εκστρατείες και σε δραστηριότητες του δικτύου διανομέων της Opel σε όλη τη Γερμανία. Ο μεγάλος στόχος για τον Kaul του χρόνου είναι μία επιτυχημένη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


Οι ειδικοί παρακολουθούσαν τον Niklas Kaul για πολύ καιρό. Ωστόσο, οι φίλοι του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο εξεπλάγησαν όταν ο μαθητής από το Mainz έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του δεκάθλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019 (World Athletics Championships) στη Ντόχα (Κατάρ).

Επίσης είναι ο πρώτος Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Torsten Voss είχε ήδη κερδίσει τον τίτλο του ‘βασιλιά’ των αθλητών το 1987 για την τότε Ανατολική Γερμανία (GDR).


Το ιστορικό αθλητικών επιδόσεων του Niklas Kaul με μια ματιά: Παγκόσμιος Πρωταθλητής U20 2016, Ευρωπαίος Πρωταθλητής U20 2017 με νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ U20, Νικητής Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U23 2019 – ο τελευταίος ‘junior’ τίτλος πριν τη συναρπαστική κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top