Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του Abarth Rally Cup 2020

Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 αγώνες του ERC

Abarth Rally Cup εκκίνηση ημερομηνία

Το Abarth Rally Cup 2020 είναι έτοιμο να ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου με το  Rally di Roma Capitale, έναν από τους αγώνες του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC). Το νέο πρόγραμμα, του αποκλειστικού θεσμού για τα Abarth 124 rally, ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει συνολικά 6 αγώνες που περιλαμβάνονται στο ERC 2020.


Οι τέσσερις από αυτούς τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ασφάλτινες επιφάνειες: Rally di Roma Capitale (24-26 Ιουλίου), Barum Czech Rally Zlín (28-30 Αυγούστου), Rally Hungary (6-8 Νοεμβρίου) και Rally Islas Canarias (26-28 Νοεμβρίου).


Αντίστοιχα τα Rally Liepāja (14-16 Αύγουστος) και Azores Rallye (17-19 Σεπτεμβρίου), θα πραγματοποιηθούν σε χωμάτινες επιφάνειες.Το Azores Rally είναι ο νέος αγώνας για τη φετινή σαιζόν. Με βάση το Πορτογαλικό Αρχιπέλαγος στον Ατλαντικό Ωκεανό προσφέρει μοναδικά τοπία σε αγωνιζόμενους και θεατές, ενώ χαρακτηριστική είναι η ειδική Sete Cidades που λαμβάνει χώρα περιμετρικά μιας ηφαιστειακής λίμνης.


Για τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Abarth Rally Cup υπάρχει χρηματικό έπαθλο 30.000 ευρώ ανά αγώνα, ενώ επιπλέον το ίδιο ποσό θα κερδίσει και το πλήρωμα που θα κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή, με τη βαθμολογία του θεσμού να λαμβάνει υπόψη τα 5 καλύτερα αποτελέσματα κάθε συμμετοχής.Όπως κάθε χρονιά, η Abarth, θα υποστηρίξει τις συμμετοχές προσφέροντας σε κάθε αγώνα τεχνικές συμβουλές, μηχανικούς, ανταλλακτικά, αλλά και τις εγκαταστάσεις του Abarth Hospitality.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top