Πόσο κοστίζει το Opel Zafira Life σε τροχόσπιτο

Δείτε τους απίστευτους χώρους 

Opel Zafira τροχόσπιτο τιμή

Το Opel Zafira Life είναι ευπροσάρμοστο όπως ο ελβετικός σουγιάς. Το ευρύχωρο van διατίθεται σε τρία μήκη και με ένα εξαιρετικά μεταβλητό εσωτερικό. Προαιρετικά, οι συρόμενες πόρτες ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτρικά, ενώ ο μικρός κύκλος στροφής, η ευρεία ορατότητα και η καλή οδική συμπεριφορά καθιστούν το Zafira Life ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. 


Το Crosscamp Life μήκους 4,95 m είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο camper με χώρο ύπνου για 4 άτομα. Χαρακτηριστικά όπως η πτυσσόμενη οροφή, το κρεβάτι, τα εντοιχισμένα ντουλάπια και η κουζινούλα περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι προσόψεις των επίπλων έχουν ένα μοντέρνο, μονόχρωμο και εξαιρετικά ανθεκτικό stone-look φινίρισμα. Η ευέλικτη φιλοσοφία επιτρέπει συνεχή, απεριόριστη χρήση ως επιβατικό όχημα – με ύψος μόλις 1,99m, οι περισσότεροι χώροι στάθμευσης είναι πλήρως προσβάσιμοι.


Μεγάλο μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού του Crosscamp Life παραγγέλνεται  ανεξάρτητα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να διαμορφώσει το όχημα σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις. Επίσης, διατίθενται πακέτα εξοπλισμού σε ελκυστικές τιμές. Η ευρεία γκάμα προαιρετικών συστημάτων υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνει υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων (main beam assist), σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (drowsiness alert), σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (lane keep assist) και σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων (traffic sign recognition) με ημι-προσαρμοζόμενο cruise control, καθώς και σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (front collision alert) με υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης (emergency braking assistant).


Το Crosscamp Life διατίθεται με όλη τη γκάμα κινητήρων diesel και κιβωτίων της Opel σε τέσσερις εκδόσεις ισχύος. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία μετεπεξεργασίας καυσαερίων SCR, όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP για απεριόριστη κινητικότητα.
Εάν το Crosscamp Life πρόκειται να κινηθεί σε διαδρομές εκτός δρόμου, διατίθεται με ένα προαιρετικό πακέτο off-road που περιλαμβάνει 25 cm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστασία κάτω μέρους αμαξώματος και ρεζέρβα με ελαστικό κανονικών διαστάσεων. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Opel IntelliGrip διασφαλίζει την απαιτούμενη πρόσφυση σε κάθε είδους οδόστρωμα. Ό,τι καλύτερο για περιπέτειες στην ύπαιθρο με το Crosscamp Life.


Οι ειδικοί στις μετατροπές της Crosscamp ήταν σαφείς: το νεότερο brand του Erwin Hymer Group προσφέρει το Crosscamp Life στην τιμή των 41.999€ στη Γερμανία (λιανική τιμή με ΦΠΑ) σε επιλεγμένους διανομείς Opel.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top