Τι καλό μας ετοιμάζει η BMW για το καλοκαίρι

Δείτε τι περιλαμβάνουν τα κυριότερα μέτρα αναβάθμισης

Αναβάθμιση μοντέλων BMW το καλοκαίρι

Με το λανσάρισμα της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48-volt σε περισσότερες σειρές μοντέλων από το καλοκαίρι του 2020, η BMW συνεχίζει σταθερά τη στρατηγική μείωσης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων στο στόλο οχημάτων της. Από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020, τόσο η απόδοση όσο και οι δυναμικές επιδόσεις θα βελτιστοποιηθούν σε 51 μοντέλα με τη χρήση μιας ιδιαίτερα ισχυρής μίζας – γεννήτριας και μιας πρόσθετης μπαταρίας.

Το ίδιο ισχύει και για τους νέους, εν σειρά 6-κύλινδρους κινητήρες diesel της BMW Σειράς 7 και των BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X6 και BMW X7. Δύο επιπλέον εκδόσεις κινητήρων διατίθενται για την BMW Σειρά 2 Gran Coupé από τον Ιούλιο του 2020.

Σε πολλά plug-in υβριδικά μοντέλα, η νέα λειτουργία BMW eDrive Zone θα διασφαλίζει αυτόματη μετάβαση στο πρόγραμμα αμιγούς ηλεκτροκίνησης, όταν το όχημα εισέρχεται σε περιοχές στα κέντρα των πόλεων που χαρακτηρίζονται ως ‘πράσινες’ ή ‘περιβαλλοντικές’ ζώνες.


Η επέκταση των στάνταρ και προαιρετικών συστημάτων υποστήριξης οδηγού, ελέγχου λειτουργιών και συνδεσιμότητας συμβάλλει στην αύξηση της οδηγικής απόλαυσης. Ένα νέο σύστημα απεικόνισης και ελέγχου θα ενταχθεί στον στάνταρ εξοπλισμό της νέας BMW Σειράς 3 από τον Ιούλιο του 2020. Μεταξύ άλλων, το BMW Operating System 7 υποστηρίζει τη λειτουργία του προαιρετικού BMW Intelligent Personal Assistant. Επιπλέον, στην BMW Σειρά 3 και σε άλλες σειρές, το προαιρετικό Driving Assistant Professional αποκτά τώρα τις λειτουργίες Active Navigation Guidance και Emergency Lane Assistant. Με την προαιρετική ενσωμάτωση smartphone, πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα BMW θα επιτρέπουν τη χρήση του Android Auto, επιπλέον του Apple CarPlay, από το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top