Πότε έρχονται οι επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια Mazda

Με μοναδικό εξοπλισμό 

Mazda επετειακές εκδόσεις 100 χρόνια

Για να σηματοδοτήσει την επέτειο των 100 ετών παρουσίας της στην αγορά, η Mazda παρουσιάζει μία ειδική έκδοση σε κάθε μοντέλο της γκάμας της1, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μοναδικότητα του πρώτου της επιβατικού αυτοκινήτου, του R360 Coupe. Πολλά από τα χαρακτηριστικά του R360 Coupe, όπως η κορυφαία για την εποχή τεχνολογία του, η προσοχή στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η εξαιρετική εμπειρία από την οδήγησή του, εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν κάθε σημερινό μοντέλο της Mazda, συναρπάζοντας τους λάτρεις της μάρκας σε ολόκληρο τον κόσμο.  

 Οι επετειακές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε δίχρωμη απόχρωση λευκού και μπορντό, όπως ήταν βαμμένο και το R360 Coupe όταν παρουσιάστηκε το 1960, και θα διαθέτουν ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα τονίζουν την επέτειο των 100 χρόνων.  
 
Mazda R360 Coupe (1960) 

Το R360 Coupe ήταν το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της Mazda. Το μοντέλο σημείωσε αμέσως μεγάλη επιτυχία χάρη στη μοναδική και φουτουριστική του εμφάνιση, την εξαιρετική του οδική συμπεριφορά και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική του τιμή, δίνοντας έτσι σε πολλούς οδηγούς την δυνατότητα να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία της ελευθερίας που χαρίζει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διέθετε έναν τετράχρονο κινητήρα, φαινόμενο σπάνιο για μοντέλο της κατηγορίας των micro-mini επιβατικών της εποχής, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και εξαιρετικά περιορισμένο βάρος ώστε να δίνεται έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης, στοιχείο που χαρακτηρίζει και όλα τα σημερινά μοντέλα της Mazda. 

Επετειακή έκδοση για τα 100 χρόνια της Mazda (2020) 


Σε ολόκληρη την γκάμα της Mazda, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την επετειακή έκδοση σε δίχρωμο αμάξωμα λευκού-μπορντό, και με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα αποκλειστικά καπάκια στο κέντρο του τροχού με το λογότυπο των 100 χρόνων της μάρκας.  
Οι επετειακές εκδόσεις περιλαμβάνουν: 
 Πατάκια με το λογότυπο των 100 ετών.  
Προσκέφαλα με κεντημένο λογότυπο 100 ετών  
Μοκέτα σε μπορντό απόχρωση  
Αποκλειστικό κλειδί με χαραγμένο το λογότυπο των 100 ετών, σε ειδική συσκευασία  
Καπάκια στο κέντρο των τροχών με το σήμα των 100 ετών  
Σήμα 100 ετών στον εμπρός προφυλακτήρα  
Χρώμα αμαξώματος σε λευκή περλέ απόχρωση  


Οι επετειακές εκδόσεις ξεκίνησαν από σήμερα να διατίθενται στην αγορά της Ιαπωνίας και θα είναι διαθέσιμες για παραγγελίες στην Ευρωπαϊκή αγορά, από το φθινόπωρο του 2020. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top