Η  συνεισφορά της Ford στην μάχη κατά του κορωνοϊού

O Bill Ford θα συνεισφέρει  με κεφάλαια ύψους 500.000 δολλαρίων 

Ford Αγώνας Κορωνοϊός

Το νέο πρόγραμμα COVID-19 Donation Match του ειδικού ταμείου “Ford Motor Company Fund” της Ford προσφέρει στους εργαζόμενους της, καθώς και στις οικογένειές τους, την ευκαιρία να υποστηρίξουν μη κερδοσκοπικούς και κοινοτικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 20 χώρες στην αντιμετώπιση θεμάτων σχετικών με τον κορωνοϊό.

Στην Ευρώπη, το Ford Fund συνεργάζεται με τους οργανισμούς Deutsches Rotes Kreuz (Γερμανία), Mission Bambini (Ιταλία), Asociatia Club Rotary Craiova Probitas (Ρουμανία), Asociacion Apadrina La Ciencia (Ισπανία), μία κοινοτική ομάδα στην Τουρκία και το St Mungo’s στη Μ. Βρετανία .Το νέο πρόγραμμα εικονικού εθελοντισμού “Read and Record” του Ford Fund καλεί εργαζόμενους της Ford από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν και να αναρτήσουν βίντεο στα οποία θα διαβάζουν ένα παιδικό βιβλίο στη γλώσσα τους 
 Στα πλαίσια του ειδικού ταμείου “Ford Motor Company Fund“, η εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέες και μοναδικές ευκαιρίες για τους εργαζόμενους της σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στην κοινότητα, σεβόμενοι τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και παραμονής στο σπίτι. 

Το COVID-19 Donation Match, πίσω από το οποίο βρίσκεται το Ford Fund και προσωπικά ο Bill Ford (Executive Chairman της Ford Motor Company), θα συνεισφέρει με κεφάλαια ύψους 500.000$ σε προγράμματα συγχρηματοδότησης που προορίζονται για συγκεκριμένους κοινοτικούς οργανισμούς στη μάχη κατά του COVID-19. Το συνολικό ποσό είναι πιθανόν να ανέλθει μέχρι και το 1 εκατομμύριο δολάρια, και θα διατεθεί σε ομάδες που μάχονται την πανδημία σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη, συγκεντρώνονται χρήματα για την υποστήριξη ποικίλων οργανισμών σε Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία, Τουρκία και Μ. Βρετανία. 

Το Ford Fund λανσάρει επίσης ένα νέο πρόγραμμα εικονικού εθελοντισμού με την ονομασία “Read and Record” για τη δημιουργία μιας online βιβλιοθήκης με εργαζόμενους της Ford οι οποίοι διαβάζουν παιδικά βιβλία για περίπου 1,3 δισεκ. παιδιά και νέους που πλήττονται από το κλείσιμο των σχολείων σε όλο τον κόσμο.   Μέσω του COVID-19 Donation Match, το Ford Fund προσφέρει στους εργαζόμενους της Ford, τις οικογένειες και τους φίλους τους την ευκαιρία να κάνουν μία δωρεά για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών και λοιπών κοινοτικών οργανισμών στην προσπάθειά τους να καλύψουν τις ανάγκες λόγω κορωνοϊού σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.  

Τη διαχείριση το προγράμματος έχει αναλάβει η GlobalGiving, επί πολλά χρόνια, παγκόσμιος εταίρος της Ford στον τομέα των επιχορηγήσεων και των δράσεων για την ανακούφιση πληγέντων από καταστροφές. Στόχος είναι η υποστήριξη κοινοτικών προγραμμάτων σε περιοχές που υπάρχει άμεση ανάγκη και σημαντική παρουσία εργαζομένων της Ford. Τα προγράμματα εστιάζουν στην αντιμετώπιση αναγκών σίτισης, καταλύματος και μετακίνησης, παρέχοντας εκπαιδευτικούς πόρους, ή κρίσιμο υγειονομικό υλικό και υπηρεσίες σε κοινότητες που έχουν ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σύνδεσμο www.fordfund.org ή ακολουθήστε μας στο @FordFund ή τα Facebook και Twitter. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top