Η οικογένεια του Fiat 500 μεγάλωσε 

Στυλ και οικονομία

Fiat 500 οικογένεια

Με την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού 500, η δημοφιλής οικογένεια της Fiat απόκτησε ένα νέο μέλος που έρχεται να συμπληρώσει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, τα οποία καλύπτουν πολύ διαφορετικές ανάγκες, αλλά έχουν όλα έναν κοινό παρανομαστή. Το μοναδικό στιλ. Η παρούσα γκάμα περιλαμβάνει τα 500 και 500 Cabrio που πρόσφατα απέκτησαν και υβριδικές εκδόσεις, το δυναμικό SUV 500Χ και το 500L που έδωσε στιλ στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα.

Η πρόσφατη ενσωμάτωση στην οικογένεια 500 και της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης, έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή, ενός συμπαγούς αυτοκινήτου μηδενικών ρύπων με τεχνολογία αιχμής σε κάθε επίπεδο.


Αποτελώντας ορόσημο για τη Fiat, το 500 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που αποκτά εξηλεκτρισμένες προτάσεις, σύμφωνα και με το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου FCA. Το υβριδικό σύστημα του 500 για πρώτη φορά προσφέρει σε ένα αυτοκίνητο πόλης τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας με μικρή επιβάρυνση στο κόστος κτήσης, το οποίο αποσβένεται άμεσα χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τους χαμηλότερους ρύπους. Αντίστοιχα το νέο ηλεκτρικό 500, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου FCA, θα φέρει μια νέα άποψη για την κινητικότητα στην πόλη. Τα νέα υβριδικά 500 και 500 Cabrio είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 12.800 ευρώ, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού 500 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top