Η Nissan e.dams με ακμαίο ηθικό κατευθύνεται στο Μαρακές

Έτοιμη για  για τον  αγώνα της Formula E  

Nissan e.dams Formula E Μαρακές

Η ομάδα της Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές,  αυτό το Σαββατοκύριακο,  για τον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος ABB FIA  της Formula E, ενισχυμένη από τις τελευταίες επιδόσεις της στην  πόλη του Μεξικού. Ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων  οχημάτων στην Ευρώπη, η Nissan συμμετέχει  στη Formula E,  για να αποδείξει την ισχύ και την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, καθώς αποτελούν  βασικό πυλώνα του οράματος  Nissan Intelligent Mobility

Ο οδηγός Sebastien Buemi κατέλαβε  την τρίτη θέση στο Μεξικό, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο βάθρο των νικητών για τη σεζόν 2019/2020, σε έναν αγώνα που δεν συγχωρούσε τα λάθη πολλών οδηγών στην δύσκολη διαδρομή του Autodromo Hermanos Rodriguez.  Buemi και  Rowland κέρδισαν συνολικά 21 πόντους, δίνοντας στην ομάδα μια νέα δυναμική, ενόψει του Μαροκινού αγώνα.


 Η ομάδα έχει σημειώσει καλές επιδόσεις στο παρελθόν στη Διεθνή Πίστα Moulay El Hassan,  του Μαρακές. Την περασμένη σεζόν, ο Buemi βρέθηκε στην κορυφή των προκριματικών του γκρουπ του, ενώ ο Rowland ήταν ο τέταρτος ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Ο Buemi κέρδισε στο Marrakech στην τρίτη σεζόν των αγώνων με ηλεκτρικά μονοθέσια, διεκδικώντας την pole position την επόμενη χρονιά.  
Η ομάδα της Nissan e.dams θα συμμετάσχει σε μια δοκιμαστική διαδρομή την 1η  Μαρτίου, μια ημέρα μετά την αγωνιστική δράση, με τον οδηγό δοκιμών  Mitsunori Takaboshi και τον οδηγό του προσομοιωτή Jann Mardenborough,  να θέτουν το αγωνιστικό αυτοκίνητο της  Formula E στον δικό τους ρυθμό. Ο αγώνας του Μαρακές θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου στις 16:03, ώρα Ελλάδος.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top