H προφητεία της Hyundai για το μέλλον

Το  νέο EV concept "Prophecy"

Hyundai EV concept "Prophecy"

Το νέο EV concept εκφράζει την νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai ενσωματώνοντας μια όμορφη σιλουέτα με έμφαση στις χαλαρές καμπύλες που ρέουν στην πίσω πλευρά και προσφέρουν εξαιρετική αεροδυναμική.

Η γραμμή που δημιουργείται στο πίσω μέρος συμπληρώνεται από το ενσωματωμένο σπόιλερ και τα φωτιστικά σώματα. 

Το όνομα "Prophecy" αντικατοπτρίζει τον σκοπό του concept, καθορίζοντας την κατεύθυνση των μελλοντικών σχεδίων της Hyundai, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως η σχεδιαστική απεικόνιση της γκάμας EV της Hyundai. 


Το Hyundai Motor Group επεκτείνει την προϊοντική του γκάμα με 44 ηλεκτροκίνητα οχήματα ενώ παράλληλα η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να επενδύσει 50 δισ. Ευρώ μέχρι το 2025 σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης για μελλοντικές τεχνολογίες. Η προσδοκία είναι να πουληθούν περισσότερα από 670.000 οχήματα μπαταριών και κυψελών καυσίμου ετησίως έως το 2025 και η εταιρεία να τοποθετηθεί μεταξύ των κορυφαίων τριών κατασκευαστών EV σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ευρώπη, μέχρι τα τέλη του 2020 πάνω από το 75% της γκάμας της εταιρείας θα αποτελείται από ηλεκτρικά οχήματα και η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει φέτος 80.000 αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων στους ευρωπαίους καταναλωτές. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top