Που παρέδωσε η Nissan 300 ηλεκτρικά e-NV200

 Ποια είναι η αυτονομία και η τιμή

Nissan 300 ηλεκτρικά e-NV200

Η συγκεκριμένη παραγγελία θα υπερτριπλασιάσει τον υπάρχοντα στόλο με ΕVs της DPD, ο οποίος  θα ανέλθει στα  450 οχήματα,  έως τον Μάιο. Η εταιρεία, μέχρι το τέλος του έτους,  στοχεύει  το 10% των οχημάτων της να είναι ηλεκτρικά και στις 68 αποθήκες της,  στο πλαίσιο της στρατηγικής της να καταστεί  η πιο υπεύθυνη και βιώσιμη εταιρεία παροχής μεταφορικών υπηρεσιών στο κέντρο της πόλης και ηγέτιδα στα ηλεκτρικά οχήματα,  στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το Nissan e-NV200 αποτελεί ήδη την πλειοψηφία του στόλου της DPD. Τα νέα οχήματα θα αποσταλούν στις αποθήκες της  εταιρείας, σε ολόκληρο τo Ηνωμένο Βασίλειο,  τις ερχόμενες εβδομάδες, όπου θα χρησιμοποιηθούν για τοπικές παραδόσεις πολλαπλών στάσεων, διανύοντας  μέχρι και 160 χιλιόμετρα  την ημέρα. Μέχρι στιγμής, η αξιολόγηση από τους οδηγούς  ήταν πολύ θετική, χάρη στην ήσυχη και χαλαρωτική οδήγηση που προσφέρει το μοντέλο, με την εταιρεία να αφιερώνει χρόνο στην εκπαίδευση των υπαλλήλων της, σχετικά με τον τρόπο προσαρμογής στην οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.  


 Η DPD θα φορτίζει τα οχήματα στις εγκαταστάσεις της κατά τη διάρκεια της νύχτας  και θα αποφασίσει τον τρόπο αξιοποίησης των EVs, σε καθημερινή βάση, χρησιμοποιώντας δικά της συστήματα υπολογισμού και βελτιστοποίησης διαδρομών.Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις  πραγματικές συνθήκες οδήγησης,  το Nissan e-NV200 επιτρέπει στον οδηγό του  να διανύσει από 200 χλμ σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση, σύμφωνα με τις δοκιμές του WLTP.  

Το 100% ηλεκτρικό φορτηγό e-NV200 είναι εύκολο να φορτωθεί, καθώς το δάπεδο της καρότσας απέχει μόλις 52 εκατοστά από το έδαφος. Παράλληλα διαθέτει χώρο φόρτωσης 4,2 m³, αρκετό για να χωρέσει δύο παλέτες ή φορτίο μέχρι 701 kg. Με το ευρύ άνοιγμα στις πίσω πόρτες, όπως και με τις συρόμενες πλευρικές, η φόρτωση είναι γρήγορη και εύκολη. Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί για τη δημιουργία ενός πρακτικού γραφείου, ενώ οι εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι και σε κοντινή απόσταση από το κάθισμα του οδηγού. 


 Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μετακινήσουν επιβάτες ή πλήρωμα, το e-NV200 Evalia αποτελεί ιδανική επιλογή. Χάρη στα έξυπνα σπονδυλωτά καθίσματα υπάρχει πλεονάζων χώρος για αποσκευές ή εργαλεία. Αυτή τη στιγμή, το Nissan e-NV200 Εvalia, είναι το μόνο 100% ηλεκτρικό επταθέσιο όχημα που διατίθεται στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα το Nissan e-NV200 Evalia είναι η τέλεια λύση για ταξί και συναφείς μεταφορικές υπηρεσίες. Το e-NV200, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των 40kWh, είναι διαθέσιμο με τιμή που ξεκινά από τις 36.490 ευρώ. Στην επταθέσια επιβατική έκδοσή του Evalia, διατίθεται με τιμή εκκίνησης στις 37.990 ευρώ. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top