Το Nissan LEAF νανουρίζει τα παιδιά σας στο αυτοκίνητο 

 Για ήρεμη οδήγση χωρίς... κλάμματα 

NIssan Leaf νανούρισμα

Η συχνή οδήγηση με θερμικό κινητήρα με σκοπό να αποκοιμηθούν οι «λιλιπούτειοι» επιβάτες οδηγεί σε αύξηση του αποτυπώματος άνθρακα, με τους γονείς να εκπέμπουν μέχρι και 70.000g εκπομπών CO2 κάθε χρόνο.

Μηδενικοί ρύποι από τη Nissan στο Λονδίνο 

Ωστόσο, το 70% των Ευρωπαίων γονέων συμφωνούν ότι ένα EV θα μειώσει την αρνητική περιβαλλοντική επίδραση γι’ αυτό τον σκοπό ταξιδιού, στην προσπάθεια να «μεταλαμπαδεύσουν» καλύτερα περιβαλλοντικά πρότυπα στα παιδιά τους. 


Το Nissan LEAF Dream Drive, είναι το πρώτο «νανούρισμα» μηδενικών εκπομπών στον κόσμο, που ονειρεύτηκαν  οι μηχανικοί της Nissan σε συνεργασία με τον Tom Middleton, φημισμένο Sound Designer και Sleep Coach. Αυτό το μουσικό άλμπουμ ύπνου για μωρά μιμείται τις χαμηλές ηχητικές συχνότητες ενός θερμικού κινητήρα, προκαλώντας υπνηλία στα παιδία, χωρίς τους επιβλαβείς ρύπους CO2. 

Πρόκειται για ένα album για «θυμωμένα» μωρά, που περιέχει πέντε ηχητικά κομμάτια των τριών λεπτών έκαστο, που συνεργάζονται αρμονικά με την προηγμένη τεχνολογία του LEAF. 

Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να συνδέσουν το smartphone τους με το Nissan LEAF μέσω του Android Auto και του Apple CarPlay, για να απολαύσουν το νανούρισμα, που είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες όπως το Apple Music, το Spotify, το SoundCloud, το YouTube και το Deezer. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top