Που μπορείτε να δείτε ιστορικές Alfa Romeo 

Σε ένα τριήμερο γεμάτο δράσεις

Alfa Romeo αυτοκινητοδρόμιο Σερρών track day

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 3ημερου track-day είναι 27, 28 και 29 Μαρτίου του 2020 και όπως και τις προηγουμένας χρονιές έτσι και φέτος αναμένονται στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πάνω από 80 συμμέτοχες με νέες και ιστορικές Alfa Romeo και πάνω από 250 άτομα κοινό.Τα μέλη και οι φίλοι  έρχονται κυριολεκτικά από όλα τα μέρη της Ελλάδας όπως Κρήτη, Πελοπόννησο, Αττική , Επτάνησα αλλά και από τη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να χαρούν και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των Alfa Romeo τους.

Όπως κάθε χρόνο την παρέα θα συμπληρώσουν περίπου 10 συμμετέχοντες από την Βουλγαρία. Φυσικά δεν είναι απλά ένα τριημέρο Trackday αλλά ουσιαστικά μια Πανελλήνια τριήμερη εκδρομή όπου το παρόν δίνουν ολόκληρες οι οικογένειες των οδηγών και μετά την πίστα ακολουθούν συναντήσεις και δείπνο στο Elpida Resort Hotel and Spa το οποίο μας φιλοξενεί κάθε χρόνο.

Με στόχο την ασφαλή διασκέδαση των συμμετεχόντων,  κατά τη διάρκεια του track-day θα υπάρχει και φέτος στη πίστα η καθημερινή παρουσία: ασθενοφόρου με ιατρό και διασώστη,πυροσβεστικό όχημα με πλήρωμα άμεσης επέμβασης, εγκεκριμένοι κριτές σεδιάφορα κομβικά σημεία εντός και εκτός πίστας όπως και security στην είσοδο/έξοδο της πίστας και της pitlane. Επίσης, για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα υπάρχει κινητό συνεργείο βουλκανιζατέρ που θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του όπως και προσωπική-ψηφιακή χρονομέτρηση. Επιπροσθέτως θα υπάρχει pit-box στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αφήσουν για φύλαξη τα πολιτικά τους ελαστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top