Τριπλή βράβευση για την Peugeot και στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Ποια μοντέλα της διακρίθηκαν  

Peugeot βράβευση Ηνωμένο Βασίλειο

Η Peugeot υποδέχθηκε  το 2020 με τριπλή βράβευση αυτή τη φορά απο το Ηνωμένο Βασίλειο, από το περιοδικό “Company Car and Van”, το οποίο ασχολείται με τα νέα των εταιρικών καναλιών πώλησης που αντιστοιχούν σε 1.3 εκ. οχήματα ετησίως.Το ολοκαίνουριο e-208 βραβεύτηκε ως «το καλύτερο ηλεκτρικό όχημα του 2020», με τον Andrew Walker, αρχισυντάκτη του περιοδικού, να δηλώνει: «Το ΝΕΟ PEUGEOT e-208 είναι μακράν το πιο κομψό, ελκυστικό και συναρπαστικό αυτοκίνητο από όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα του ανταγωνισμού». 


Η δεύτερη νίκη της PEUGEOT αφορά το εντυπωσιακό 508, το οποίο υπερίσχυσε όλων των μοντέλων της κατηγορίας του κερδίζοντας το βραβείο «του καλύτερου μεσαίου αυτοκινήτου για τη χρονιά 2020». Το νέο 508 όντας ενα όχημα που καλύπτει όλες τις ανάγκες και ιδιαιτέρως το diesel είναι η ιδανική επιλογή για τη μέγιστη δυνατή οικονομία καυσίμου. 


Ωστόσο, η επιτυχία της γαλλικής μάρκας δεν σταμάτησε εκεί! Το PEUGEOT Partner αποδείχτηκε δημοφιλές τόσο για το κανάλι της Λιανικής, όσο και για το κανάλι των Εταιρικών Πωλήσεων, καθώς κερδίζει το βραβείο «του καλύτερου Van της χρονιάς 2020» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με τον Andrew Walker «Το Partner βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του κάνοντας τους ανταγωνιστές του να ανησυχούν. Η δελεαστική πρόταση του PEUGEOT Partner προσφέρει κύρος στη συνολική εικόνα του Ομίλου PSA». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top