Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Bentley

 H νέα Flying Spur θα αλλάξει την κατάσταση

Bentley πωλήσεις

Η Bentleyεπέστρεψε στην κερδοφορία, αποδεικνύοντας την επιτυχή υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης, τη στιγμή ακριβώς που εισέρχεται στο δεύτερο αιώνα της ως μάρκα. Παρουσίασε αύξηση πωλήσεων κατά 5% το 2019. Με συνολικές πωλήσεις 11.006 αυτοκινήτων, αυτή ήταν η έβδομη συνεχής χρονιά που η βρετανική μάρκα υπερπολυτελών αυτοκινήτων σπάει το φράγμα των 10.000 μονάδων. Παράλληλα,
Το πιο εκλεπτυσμένο Grand Tourer στον κόσμο, η Bentley Continental GT, ήταν το best-seller μοντέλο για το 2019, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι πωλήσεις της Bentayga αυξήθηκαν επίσης κατά 18%. 


Η άνοδος των πωλήσεων οφείλεται σε κάποια νέα μοντέλα σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη παγκόσμια διαθεσιμότητα άλλων δημοφιλών μοντέλων, όπως οι Continental GT W12 και Bentayga V8. Η ζήτηση για την Continental GT αυξήθηκε με την εισαγωγή ενός V8 κινητήρα υψηλών επιδόσεων για τις Coupe και Convertible εκδόσεις. Η πρωτοποριακή, παντός εδάφους Bentayga ήταν επίσης σε μεγάλη ζήτηση, θέτοντας ρεκόρ πωλήσεων, με νέες εκδόσεις – ανάμεσά τους και η Hybrid, το πρώτο αληθινά υπερπολυτελές ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο και το πρώτο, επίσης, για τη Bentley. Τρία μοντέλα περιορισμένης έκδοσης παρήχθησαν επίσης από τη Mulliner, το τμήμα διακεκριμένων εκδόσεων της Bentley - όλα γρήγορα εξαντλήθηκαν. Το 2020 αναμένεται ως ένα ακόμα συναρπαστικό έτος για τη μάρκα. Οι παραδόσεις της νέας Flying Spur, του απόλυτου πολυτελούς τετράθυρου Grand Touring sedan το οποίο ιστορικά συνεισφέρει το 20% των ετήσιων πωλήσεών της μάρκας, πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του έτους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top