Το Nissan Navara  απέσπασε το βραβείο '2020 Pick-up of the Year"

Δείτε τους λόγους

Nissan Navara  “Pick-up της Χρονιάς 2020"

 Το ανανεωμένο Nissan Navara είναι το “Pick-up της Χρονιάς 2020",  σύμφωνα με τα  βραβεία  του 4X4 Magazine, του κορυφαίου περιοδικού για τα off-road οχήματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Με μια σειρά από αναβαθμισμένες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με την κορυφαία πανευρωπαϊκή εγγύηση των πέντε ετών / 160.000 χλμ, το ανανεωμένο Nissan Navara βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του.  

Στις αναβαθμίσεις συγκαταλέγεται και η εφαρμογή NissanConnect Services, η οποία διαθέτει μονάδα ελέγχου τηλεματικής με ενσωματωμένη συσκευή 4G. που επιτρέπει την κοινή χρήση δεδομένων χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το τηλέφωνο.  Οι ενσωματωμένοι χάρτες της TomTom συνδυάζουν την over-the-air ενημέρωση, διασφαλίζοντας την ακριβή χαρτογράφηση, παράλληλα με τις πληροφορίες για την κυκλοφορία στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο, τους  3D χάρτες,  τις καιρικές συνθήκες, καθώς και το Google Satellite και Street View. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο εξ αποστάσεως της κόρνας και των φώτων του οχήματος, όπως και τον εντοπισμό του. Το νέο σύστημα είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, παρέχοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα  σε οδηγό και επιβάτες.

Ο ακόμα πιο αποδοτικός κινητήρας,  το  ολοκαίνουργιο εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και η  αναβαθμισμένη ανάρτηση, προσφέρουν βελτιωμένη κύλιση, χειρισμό και  άνεση. Η αναβαθμισμένη  ανάρτηση αυξάνει επίσης την χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου και χάρη στην τεχνολογία Intelligent Trailer Sway Assist, η ρυμούλκηση δεν ήταν ποτέ τόσο σίγουρη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top