Πότε έρχεται στην Ελλάδα και σε ποια τιμή το Opel Movano

Ποιες είναι οι επιλογές  

Opel Movano Ελλάδα Τιμή

Μεταφορά βαρέων φορτίων στο εργοτάξιο, ογκωδών επίπλων σε πελάτη, ή πάνω από μιας δωδεκάδας επιβατών μέσω της υπηρεσίας shuttle bus στο αεροδρόμιο. Οι υπηρεσίες μεταφορών είναι ένας τομέας ποικίλων απαιτήσεων και προκλήσεων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η λύση έρχεται από τη Γερμανία και ακούει στο όνομα Opel Movano.

Η τρίτη γενιά του μεγαλύτερου επαγγελματικού οχήματος στη γκάμα της μάρκας είναι έτοιμη για όλα. Με πολυάριθμες εργοστασιακές εκδόσεις αμαξωμάτων και μετατροπές, το Movano μπορεί να προσαρμόζεται με ακρίβεια στις εκάστοτε απαιτήσεις μεταφορών. Τέσσερα μήκη, τρία ύψη, μέγιστο μικτό βάρος έως 4,5 Τ, μέγιστη χωρητικότητα για μεταφορά φορτίων 22m3 ή χώρο για μέχρι 17 επιβάτες υπόσχονται υψηλό βαθμό ευελιξίας.

Γιατί επιλέγουν το Opel Corsa ως εταιρικό αυτοκίνητο


Το Movano επαναπροσδιορίζει την έννοια της απόδοσης με μία νέα γενιά κινητήρων (Οι κινητήρες BiTurbo diesel αποδίδουν περισσότερη ισχύ και ροπή συγκριτικά με τα σύνολα του προηγούμενου μοντέλου – με χαμηλότερη κατανάλωση. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ εμπρόσθιας (FWD) και πίσω κίνησης (RWD) καθώς και μεταξύ σύγχρονων χειροκίνητων κιβωτίων έξι σχέσεων και  ενός αυτοματοποιημένου μηχανικού. Οι κινητήρες 2.3L – που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP (light duty) και Euro VId (heavy duty) – αποδίδουν από 131hp έως 180hp. Πέραν της εμπρόσθιας κίνησης (FWD), οι “Heavy Duty” εκδόσεις του Movano διατίθεται προαιρετικά με πίσω κίνηση (RWD) και, σε μερικές περιπτώσεις, ακόμα και με τετρακίνηση (AWD).

Το κοινό στοιχείο που μοιράζονται όλα τα μοντέλα, είτε είναι panel van, dropside (με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα), tipper (ανατρεπόμενα) ή μίνι λεωφορεία, είναι οι εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες diesel με τεχνολογία BiTurbo, οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας από τη βασική έκδοση εξοπλισμού, η πλήρης συνδεσιμότητα και μία ελκυστική σχέση κόστους / απόδοσης με τιμή εκκίνησης από 27.925€2. Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Movano θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2020.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top