Βίντεο: Το ολοκαίνουριο Nissan JUKE παίζει... μπάλα!

Στο UEFA Champions League  Trophy Tour 

To UEFA Champions League Trophy Tour με το νέο Nissan Juke, πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στη Λειψία της Γερμανίας, σηματοδοτώντας  ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε τέσσερις πόλεις.

Το Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού,  καθώς η Nissan διανύει την  έκτη σεζόν της ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τρόπαιου του  UEFA Champions League σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη. 

Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία,  θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο  Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Coupé Crossover, το νέο Nissan Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τη νέα τεχνολογία, καθιστώντας το πιο συνδεδεμένο μοντέλο της Nissan. 


Η συναρπαστική περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας  MD4, ενώ τελευταίος σταθμός θα αποτελέσει το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Φάσης των Ομίλων. Στο επίκεντρο της  περιοδείας θα βρίσκεται  το ύψους  73 εκατοστών και βάρους   7,45 κιλών  τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.  

Η Νissan  θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες της για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους  να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο. Το Nissan Football Lab  θα αποτελέσει το «εργαστήριο» όπου το ποδόσφαιρο συναντά την τεχνολογία και θα περιλαμβάνει το  Juke ProPILOT Challenge.  

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διατεθούν αναμνηστικά του UEFA Champions League, ενώ  σε κάθε πόλη θα βρίσκονται και θρύλοι της UEFA, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους για να τους γνωρίσουν από κοντά.  

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top