Αυτό είναι τo νέο ηλεκτρικό CUPRA Tavascan Concept

Δείτε ποια είναι η αυτονομία του

Νέο ηλεκτρικό CUPRA Tavascan Concept

Η CUPRA προχωράει ένα βήμα μπροστά προς το όραμά της για ηλεκτροκίνητη απόδοση με το CUPRA Tavascan το οποίο  πήρε το όνομά του από ένα χωριό που βρίσκεται στα Πυρηναία, Δύο κινητήρες, ένας ενσωματωμένος στον μπροστινό άξονα και ο δεύτερος στον
πίσω άξονα, με ισχύ 225kW (306PS) και κίνηση στους τέσσερις τροχούς παρέχουν μέγιστη απόδοση. Το CUPRA Tavascan Electric Concept φτάνει τα 100km/h σε λιγότερο από 6.5 δευτερόλεπτα.

Το Concept είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου 77kWh, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει αρκετή ενέργεια για να κρατήσει το όχημα σε κίνηση με αυτονομία έως 450χλμστοχείο που βασίζεται στο WLTP. Το όχημα είναι κατασκευασμένο πάνω στην πλατφόρμα MEB της Volkswagen Group και επειδή η μπαταρία είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του Concept, το κέντρο βάρους του είναι χαμηλό, καθιστώντας το ένα πραγματικά δυναμικό αυτοκίνητο. Το CUPRA Tavascan Electric Concept είναι ένα όχημα που έχει σχεδιαστεί για το μέλλον. Θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης .

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top