Αν ενδιαφέρεστε για BMW διαβάστε αυτό

Δείτε ένα νέο πρόγραμμα απόκτησης 

BMW ALL INCLUSIVE πρόγραμμα απόκτησης

«Εσύ σκέψου τη BMW που επιθυμείς, εμείς σκεφτήκαμε τον τρόπο να την αποκτήσεις». Με αυτή τη φράση, η BMW Financial Services συνοψίζει τη σημαντική υποστήριξη που παρέχει από σήμερα, με το πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE, σε όσους σκέφτονται να την αγοράσουν.
Το πρόγραμμα εξασφαλίζει χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 4,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον 0,6% Ν. 128/1975), αφετέρου προσφέρει άτοκα, έως και για 48 μήνες, όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος για το αγαπημένο του αυτοκίνητο: ασφάλιση, εγγύηση, service , προστασία δανείου / δόσεων.

Η λειτουργία του BMW ALL INCLUSIVE, είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος διαμορφώνει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, επιλέγει την προκαταβολή του από 10% και αποπληρώνει σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διάρκεια του προγράμματος απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση η οποία παρέχει μια σειρά από επιλογές:
Εξόφληση και απόκτηση μοντέλου BMW.
Επιστροφή του οχήματος χωρίς άλλες υποχρεώσεις.
Απόκτηση ολοκαίνουργιας BMW ανταλλάσσοντας το προηγούμενο μοντέλο με προνομιακούς όρους.
Επιμήκυνση της διάρκειας των μηνιαίων αποπληρωμών αναχρηματοδοτώντας την τελευταία μεγάλη δόση με ευνοϊκό επιτόκιο και διάρκεια έως και 36 μήνες.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top