H Nissan e.dams ολοκληρώνει την πρώτη της σεζόν στην Formula E 

Αποδεικνύει την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της

Nissan e.dams Νέα Υόρκη

Η Nissan, ο πρώτος Ιαπωνικός κατασκευαστής που συμμετέχει στη Formula E, πηγαίνει στους τελευταίους αγώνες έχοντας στο ενεργητικό της πέντε pole positions και τέσσερις νίκες επί του βάθρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις πρόσφατες νίκες στην Βέρνη, το Βερολίνο και το Μονακό, η  Nissan e.dams “ανέβηκε” στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. 

Ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων  οχημάτων στην Ευρώπη, η Nissan συμμετέχει  στη Formula E για να αποδείξει την ισχύ και την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, καθώς αποτελούν  βασικό πυλώνα του οράματος  Nissan Intelligent Mobility της εταιρείας. Η Nissan e.dams συνεχίζει να θέτει τον πήχη ψηλά, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι δύο αγώνες της 5ης σεζόν, για το πρωτάθλημα τη ABB FIA Formula E, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. 

Σε συνδυασμό με το E-Prix της Νέας Υόρκης, η Nissan θα παρουσιάσει το CONVERGE, ένα διάλογο – πρόκληση για το μέλλον της τεχνολογίας, που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου, στο Pioneer Works του Μπρούκλιν. Ηγετικές φυσιογνωμίες της  βιομηχανίας θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν πώς οι αυριανές προκλήσεις θα ενισχυθούν και θα “ηλεκτροδοτηθούν”,  μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας και της ρηξικέλευθης σχεδίασης.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top