H καλλιτεχνική προσέγγιση του BMW Vision M NEXT 

Μέσα από τέσσερις εικόνες

BMW Vision M NEXT Thomas Demand

Σε συνεργασία με το BMW Group, ο Thomas Demand δημιούργησε μία σειρά από φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πολύ διακριτικά κάποιες πρώτες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Demand συνεργάζεται με το BMW Group. Ήδη το 2000, το BMW Group ζήτησε τη δημιουργική συνδρομή του Demand για την περίοπτη συλλογή AutoWerke, στην οποία συμμετείχαν 28 καλλιτέχνες διεθνούς φήμης – Candida Höfer, Wolfgang Tillmans, Thomas Struth και Demand – με δημιουργίες τους που είχαν θέμα τα αυτοκίνητα και τη μετακίνηση.

Τώρα, ο Demand επιστρατεύει εκ νέου τη δημιουργική φαντασία και τα υλικά της επιλογής του – χαρτί, χαρτόνι και φωτογραφία – για ένα νέο θέμα: τη μετακίνηση του μέλλοντος.


Η φωτογραφική του ματιά καθρεπτίζεται σε τέσσερις εικόνες που, αν και αποτυπώνουν λεπτομέρειες του BMW Vision M NEXT, εν τούτοις είναι καθαρά αφηρημένη φωτογραφική τέχνη. Το κοινό θα πρέπει να περιμένει μέχρι την παρουσίαση του BMW Vision M NEXT στο Μόναχο σε λίγες ημέρες, για να το δει με σάρκα και οστά σε μία απτή πραγματικότητα.

Βαγγέλης Γκούμας 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top