Αν θέλετε την BMW X3 Μ και X4 Μ σας να γίνουν έτσι διαβάστε αυτό

Αξεσουάρ από ανθρακονήμτα υψηλής ποιότητας και αισθητικής

BMW X3 Μ Και X4 Μ αξεσουάρ ανθρακονήματα

Τα πρόσφατα λανσαρισμένα μοντέλα υψηλών επιδόσεων BMW X3 M και X4 M μπορείτε να προσθέσετε  πολυτελείς πινελιές εξατομίκευσης και να αναδείξουν αισθητικά την εμβληματική σχεδίαση Μ των μοντέλων με αποκλειστικά αξεσουάρ της σειράς M Performance.Διατίθενται ανθρακονημάτινη μάσκα, ανθρακονημάτινα air breathers και πολυτελή μαρσπιέ με ανθρακονημάτινα ένθετα και έγχρωμο λογότυπο M Performance.

Η BMW X3 M μπορεί να αναβαθμιστεί με μία αεροτομή οροφής σε high-gloss black.Χάρη στους προτζέκτορες θυρών LED της BMW, ακόμα και η είσοδος στο αυτοκίνητο γίνεται μία ξεχωριστή εμπειρία. Με το σετ ‘διαφανειών’ M Performance, μπορεί να προβάλλεται το λογότυπο BMW M ή άλλα σπορ γραφικά στο έδαφος δίπλα στο όχημα


Το τιμόνι M Performance Pro περιλαμβάνει διακοσμητικό από carbon και Alcantara και ανθρακονημάτινα χειριστήρια αλλαγών σχέσεων (shift paddles). Διαθέτει μία ευδιάκριτη περιοχή λαβής σε επένδυση Alcantara με μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην αφή. Τα υπόλοιπα κομμάτια της στεφάνης του τιμονιού έχουν επένδυση δέρματος υψηλής ποιότητας, με το μίγμα των υλικών να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Η πρόσθετη, κεντρική σήμανση σε αγωνιστική μπλε απόχρωση και η τρίχρωμη ραφή M αποπνέουν μία έντονη αγωνιστική αίσθηση. Το διακοσμητικό του τιμονιού αναδεικνύεται από ανθρακονήματα, επένδυση Alcantara και ένα πολύ στιλπνό φινίρισμα, με ενσωματωμένο το λογότυπο M Performance στην κάτω ακτίνα. Τα M Performance shift paddles, από υψηλής ποιότητας ανθρακόνημα και highgloss φινίρισμα, ενσωματώνουν κόκκινα σύμβολα αλλαγών σχέσεων.
Βαγγέλης Γκούμας
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top