Δείτε πως θα κάνετε ομορφότερη και αποδοτικότερη τη νέα  BMW Σειρά 1

Αξεσουάρ M Performance  διατίθενται παράλληλα με το λανσάρισμά της

Νέα  BMW Σειρά 1 Αξεσουάρ M Performance

Με μία σύγχρονη φιλοσοφία ανάρτησης, καινοτόμες τεχνολογίες και ισχυρούς κινητήρες, η νέα BMW Σειρά 1 θέτει νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς στην πολυτελή compact κατηγορία. Η προηγμένη και εξαιρετικά ευέλικτη τρίτη γενιά κινητήρων εξασφαλίζει μία αδιαμφισβήτητα σπορ οδηγική εμπειρία, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική: παράλληλα με το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 1, διατίθεται μία αποκλειστική γκάμα αξεσουάρ M Performance που τονίζουν τη σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου και προάγουν τις δυναμικές του δυνατότητες. Όπως πάντα, τα αξεσουάρ είναι πλήρως εναρμονισμένα τόσο μεταξύ τους όσο και με την προσωπικότητα του νέου μοντέλου.

Εκτός από την ανάδειξη της σπορ και δυναμικής εμφάνισης, τα αξεσουάρ M Performance προσφέρουν και λειτουργικά πλεονεκτήματα, προς όφελος της αεροδυναμικής αλλά και της δομής ελαφρού βάρους. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εκτενή αγωνιστική τεχνογνωσία με την οποία έχει συμβάλλει η BMW M GmbH στην ανάπτυξη των εξαρτημάτων M Performance. Μερικά από τα αξεσουάρ είναι; 


Το εμπρός splitter M Performance, η πίσω αεροτομή οριζόντιας ροής και τα αεροδυναμικά πτερύγια σε high-gloss black βελτιστοποιούν την αεροδυναμική, αυξάνοντας τις επιδόσεις του compact 5θυρου μοντέλου στον τομέα της δυναμικής συμπεριφοράς. Το ίδιο ισχύει και για το ένθετο των μαρσπιέ σε high-gloss black και τον πίσω διαχύτη από ελαφρύ ανθρακόνημα. Όλα τα αξεσουάρ M Performance σχεδιάστηκαν ειδικά για τη νέα BMW Σειρά 1 και τελειοποιήθηκαν στην αεροδυναμική σήραγγα.


Στην υψηλού επιπέδου δυναμική συμπεριφορά της νέας BMW Σειράς 1 ταιριάζει άριστα το σπορ σύστημα πέδησης M Performance 18”, το οποίο εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότερη επιβράδυνση και την υψηλότερη θερμική αντοχή – ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

 Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top