Το Kymco Agility 16+ 200i ABS Euro4 με 2.345 ευρώ

Σε ποια σημεία αναβαθμίστηκε  

Kymco Agility 16+ 200i ABS Euro4

Επιστροφή στους δρόμους των πόλεων για την έκδοση 200i ABS του καταξιωμένου Agility 16+. Αναβαθμισμένο στις προδιαγραφές Euro4 και με όπλα του την ευελιξία και την ευχρηστία αναμένεται να ανακηρυχθεί και πάλι σε πρωταγωνιστή των αστικών διαδρομών. Εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο τετράχρονος κινητήρας του έχει γίνει ακόμα πιο οικονομικός, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτη την απόδοση των 11,2Hp και 12Nm. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει προσφέρουν πιο μεστή απόδοση στις χαμηλο-μεσαίες στροφές, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερες επιταχύνσεις, τόσο εν κινήσει όσο και από στάση.

Πέρα΄από τις βελτιώσεις  στον κινητήρα, το νέο 16+ 200i του 2019 έχει δεχθεί στα φρένα του δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς. Με τις αλλαγές αυτές, το νέο Agility 16+ 200i ABS γίνεται φιλικότερο προς το περιβάλλον, πολύ πιο οικονομικό στη χρήση και ακόμα πιο ασφαλές στο φρενάρισμα. Η απλότητα της κατασκευής συνεπάγεται μικρό κόστος, χαμηλό βάρος, εύκολη και οικονομική συντήρηση. Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός βελτιώνει τις επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης, ενώ με το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία!

Βασικός εξοπλισμός

-    Δύο δισκόφρενα
-    Δικάναλο ABS από τη Bosch
-    Προβολέας DRL
-    Θύρα USB
-    Ντουλαπάκι που κλειδώνει
-    Κεντρικό & πλαϊνό σταντ
-    Επίπεδο πάτωμα
-    Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη
-    Σχάρα
-    Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα
-    Ζάντες αλουμινίου
-    Πλήρης πίνακας οργάνων
-    Άγκιστρο αποσκευών

Με τιμή στα 2.345€ το νέο Agility 16+ 200i εύκολα μπορεί να γίνει δικό σας. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top