Ανακοινώθηκαν οι ομάδες της Hyundai Motorsport i30 N TCR Customers Team 

Η δοκιμασία των δέκα γύρων 

Hyundai Motorsport i30 N TCR Customers Team

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της BRC Racing Team ανακοινώθηκαν επίσημα οι δύο ομάδες των Hyundai i30 N TCR καθώς και οι οδηγοί για το 2019. Η BRC Hyundai N Squadra Corse θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή του 2018, Gabriele Tarquini καθώς και τον Norbert Michelisz ενώ οι νεοεμφανιζόμενοι Augusto Farfus και Nicky Catsburg θα αγωνιστούν για την BRC Hyundai N Lukoil Racing Team.  Τα αυτοκίνητα θα αγωνισθούν για πρώτη φορά στoν αγώνα WTCR που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ως πρωταθλητής, ο Tarquini έχει το προνόμιο να αγωνισθεί με το αυτοκίνητο # 1 i30 N TCR. Ο Norbert Michelisz θα αγωνιστεί ξανά με το # 5 ενώ για την πρώτη τους σεζόν WTCR, ο Augusto Farfus επέλεξε το # 8 και ο Nicky Catsburg το # 88.


Το κουαρτέτο των οδηγών θα αγωνιστεί στους δέκα αγώνες της σεζόν 2019, που θα διεξαχθούν σε τρεις ηπείρους. Αρχίζοντας από το Μαρόκο στις 5-7 Απριλίου, η δράση θα συνεχιστεί σε πέντε πίστες της Ευρώπης (Ουγγαρία, Σλοβακία, Ολλανδία, Γερμανία και Πορτογαλία) πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα. Η σεζόν θα επανεκκινήσει στο Ningbo της Κίνας τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια τα πληρώματα θα αγωνισθούν στη Suzuka και το Macau. Η Μαλαισία θα φιλοξενήσει τον τελικό γύρο της σεζόν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top