Traction: Ο Κώστας Στεφανής συναντάει τον Γιάννη Δρυμωνάκο

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 14:15

TRACTION Κώστας Στεφανής Γιάννης Δρυμωνάκος

Η ραγδαία άνοδος στη δημοτικότητα των SUV τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας να μοιάζουν με αθλητές, οι οποίοι προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. 

Με αυτό το σκεπτικό, ο Κώστας Στεφανής ξεκίνησε την περιπλάνησή του στον κόσμο του Mitsubishi Eclipse Cross, από ένα κολυμβητήριο, όπου συνάντησε τον Γιάννη Δρυμωνάκο.  Η συζήτηση με τον Έλληνα Πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, μεταφέρθηκε άμεσα εντός του ιαπωνικού SUV-Crossover, το οποίο διαθέτει τούρμπο κινητήρα βενζίνης και δυνατότητα κίνησης σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Mercedes B-Class: Ο Μάνος Στεφανής ταξίδεψε στη Mallorca της Ισπανίας, για την παρουσίαση της Mercedes B-Class νέας γενιάς. Ακολουθώντας πιστά το δρόμο, που έχει χαράξει η Mercedes-Benz τα τελευταία χρόνια, το γερμανικό Sports Tourer εξοπλίζεται με τεχνολογικά συστήματα, που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο στα μεγαλύτερα οχήματα της εταιρείας.
➢    Suzuki Jimny: Στην εποχή που τα SUV αποκτούν όλο και πιο... light εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, η Suzuki πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή για ένα από τα σημαντικότερα «brand names» του είδους. Ο Μάνο Στεεφανής και η Ινώ Στεφανή, μας αποκαλύπτουν το νέο Suzuki Jimny, το οποίο εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια από τις αυθεντικότερες εκφράσεις της off-road αυτοκίνησης.
➢    VW e-UP: Μπαίνουμε σε κλίμα ηλεκτροκίνησης, καθώς η Ινώ και ο Θωμάς Ευθυμίου μας παρουσιάζουν το VW e-Up. Οι Γερμανοί εφοδίασαν το μικρό όχημά τους με  ηλεκτροκινητήρα, οπότε αυτό είναι πλέον πανέτοιμο και για αθόρυβες μετακινήσεις μηδενικών ρύπων.


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής 
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, 
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top