Δείτε σε ποια σημεία βελτίωσαν το  KYMCO AGILITY 125i CBS E4

Σε ποια τιμή μπορείτε να το αποκτήσετε

KYMCO

Η σειρά Agility είναι αυτή που αποτελεί τα best seller μοντέλα της Kymco από το 2008 .Όλες οι αλλαγές και βελτιώσεις έγιναν με μέλημα την απρόσκοπτη καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο στυλ, ευχρηστία και οικονομία. Εξοπλισμένο στο εξής με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό, προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης, που φτάνει τα 40 χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης. Με το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 6 λίτρα, εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. H απόδοση του κινητήρα είναι 9 ίπποι και σε συνδυασμό με τη ροπή των 9Nm υπογράφει τη μεστή απόδοση και την άμεση απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, παρέχοντας τις απαιτούμενες επιδόσεις σε επιταχύνσεις από στάση και ρεπρίζ. Στόχος των σχεδιαστών ήταν η απόδοση στις χαμηλο-μεσαίες στροφές και η απλότητα της κατασκευής, κάτι που συνεπάγεται μικρό κόστος, χαμηλό βάρος, εύκολη και οικονομική συντήρηση.

Το νέο σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS), οι νέες διπίστονες δαγκάνες στα μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενα και τα υψηλής πιέσεως μεταλλικά σωληνάκια των φρένων είναι στοιχεία που εγγυώνται ακόμα πιο ασφαλές φρενάρισμα, προσφέροντας αίσθηση και αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιώντας μόνο τη μανέτα του πίσω φρένου η δύναμη πέδησης κατανέμεται και στα δύο δισκόφρενα (μπροστά και πίσω), με αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη λειτουργία, βελτιωμένη απόδοση στην επιβράδυνση, καθώς και ελαχιστοποιημένη απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος.

O στάνταρ εξοπλισμός του νέου Agility 125 περιλαμβάνει πρίζα παροχής 12V, φώτα πορείας LED, ντουλαπάκι που κλειδώνει, επίπεδο πάτωμα, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη, χώρος για κράνος τύπου Jet κάτω από τη σέλα, αλουμινένιες ζάντες,  σινιάλο στα φώτα, αλλά και πίνακας οργάνων με ενδείξεις για ταχύτητα, στάθμη βενζίνης, ολικό χιλιομετρητή, ψηφιακό ρολόϊ και ενδεικτικές λυχνίες.  

Η τιμή του νέου Agility 125i CBS είναι 1.895€ με δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με πιστωτική κάρτα ή επιδοτούμενης χρηματοδότησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όπως όλα τα μοντέλα της Kymco, το νέο Agility καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top