Γιατί άφησε το τιμόνι της επικοινωνίας του ομίλου Fiat η Κορίνα Πατέλη

Το συγκινητικό «αντίο» της στους συνεργάτες της

Κορίνα Πατέλη

Η Κορίνα Πατέλη άφησε μετά από 17 χρόνια το τιμόνι της επικοινωνίας της Ελληνικής αντιπροσωπείας της αντιπροσωπείας της Fiat, Abarth και  Alfa Romeo .

Η επιστολή της προς τους συντάκτες ειδικού τύπου είναι πραγματικά συγκινητική Η κυρία Κορίνα Πατέλη μας αποχαιρέτησε ως εξής;

«Θα ήθελα να σας  ενημερώσω ότι μετά από 17 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στην FCA Greece, αποχωρώ από τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων. H απόφαση αυτή, καρπός προβληματισμού αλλά και ανάγκης για ανανέωση και νέα εκκίνηση δεν αναιρεί τις πολύτιμες εμπειρίες  που απέκτησα  κατά την πολυετή μου παρουσία στον όμιλο FCA.  Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολλά και έζησα πολλά σε μια πολύ σημαντική εταιρεία για το χώρο αλλά και την ιστορία του αυτοκινήτου. Πολλές φορές ταυτίστηκα με τα προϊόντα και την Ιταλική νοοτροπία, πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. Είμαι ευγνώμων προς την εταιρεία για τις μοναδικές εμπειρίες  που μου προσέφερε και την εξαιρετική υποστήριξη που είχα τόσο από τα κεντρικά του ομίλου αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Νιώθω έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μέχρι τώρα  συνεργασία και επικοινωνία καθώς και για την ανθρώπινη και φιλική σας διάθεση,  που αποτέλεσε για μένα στήριγμα και με βοήθησε στην επαγγελματική μου πορεία αλλά και σε προσωπικό επίπεδοn.Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να διατηρούμε μια προσωπική επαφή,  ευχόμενη συγχρόνως κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.»

Και εμείς Κορίνα από την πλευρά μας ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και ευχαριστούμε για όλα.

Βαγγέλης Γκούμας  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top