Κορυφαίες διακρίσεις για Mitsubishi Outlander PHEV και το Outlander Α

Το βραβείο που απονέμεται στα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας

Κορυφαίες διακρίσεις για  Mitsubishi Outlander PHEV και το Outlander Α

Το 2018 Mitsubishi Outlander PHEV και το Outlander απέσπασαν το περίοπτο βραβείο "Best 5 All-Around Performance" από το Αμερικανικό Automotive Science Group (ASG) στην ετήσια έρευνα 2018 Automotive Performance Index(tm) (API)*. Το Outlander επιλέχθηκε από 372 υποψήφια μοντέλα στην κατηγορία SUV.  Η έρευνα καταγράφει ότι και τα δύο οχήματα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και αξία, υπερέχοντας κατά 22% έναντι ενός μέσου SUV.

Με την Αμερικανική έκδοση του Outlander PHEV να προσφέρει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 22 μιλίων και 74 MPG-e κατ’ εκτίμηση του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), το plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει τις ανώτερες επιδόσεις και την απόδοση ενός EV με την πρακτικότητα ενός crossover. Το επταθέσιο αδελφάκι του, το 2018 Outlander, προσφέρει 30 MPG στον αυτοκινητόδρομο σύμφωνα με υπολογισμούς του ΕΡΑ, αποκαλύπτοντας νέες προοπτικές για βελτίωση της απόδοσης και μείωση του κόστους καυσίμου στην κατηγορία SUV.

Το ASG είναι ένα ερευνητικό group που βασίζεται σε αντικειμενικά δεδομένα, το οποίο ιδρύθηκε από την συμβουλευτική εταιρία περιβαλλοντικής πολιτικής Eco-innovations, LLC. Το βραβείο "Best 5 All-Around Performance" του ASG απονέμεται στα καλύτερα πέντε αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας που - σύμφωνα με την κρίση του οργανισμού – έχουν συγκεντρώσει τα υψηλότερα σκορ στους τομείς προστασία περιβάλλοντος, οικονομία και κοινωνική ευαισθησία.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top