Πού μπορείτε να πάρετε απαντήσεις από την Ford για τα μοντέλα της

Δείτε το νέο εργαλείο αναζήτησης

Πού μπορείτε να πάρετε απαντήσεις από την Ford για τα μοντέλα της

Το “ASK FORD” (Ρωτήστε τη Ford) είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις για το όχημά σας, θέματα που σας ενδιαφέρουν ή γενικότερα για τις υπηρεσίες της Ford. Δεν πρόκειται απλά για μία υπηρεσία αυτόματης εξυπηρέτησης, αφού παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις μέσα από διάφορες βάσεις δεδομένων και αρχείων, εγχειρίδια οδηγιών χρήσης και βίντεο οδηγιών (How-to videos). Το έξυπνο αυτό σύστημα είναι μάλιστα ικανό να σας καθοδηγεί σε ιστοσελίδες ή πληροφορίες εμπόρων για να βρείτε την κατάλληλη απάντηση.

Στόχος του “ ASK FORD” είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της σχέσης τους με την Ford και για τον λόγο αυτό, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας www.ford.gr και πιο συγκεκριμένα μέσα από το εικονίδιο “ASK FORD”, το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά της σελίδας αυτής.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς το “ASK FORD”, και μάλιστα να ενημερώσετε τη Ford για την εμπειρία σας, αφού η υπηρεσία διαθέτει τη δυνατότητα αξιολόγησής της μέσω του σχετικού πεδίου στο κάτω μέρος κάθε απάντησης. Με τον τρόπο αυτό, η υπηρεσία  βελτιώνεται σε συνεχή βάση.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top