Ο Πέτρος Πολυχρονίδης «γυρίζει τον Τροχό της Τύχης του» στο θρυλικό Traction

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεναγήθηκε στα τεχνολογικά συστήματα της «σιωπηλής δύναμης», Nissan Leaf

Την Κυριακή 6 Μαϊου στις 14:15, στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Traction», ο Κώστας Στεφανής γυρίζει τον τροχό της τύχης του, ζητώντας την βοήθεια του καθ' ύλην αρμόδιου, Πέτρου Πολυχρονίδη, ο οποίος ξεναγήθηκε με αστείρευτο κέφι και καλή διάθεση, στα τεχνολογικά συστήματα της «σιωπηλής δύναμης», που ονομάζεται Nissan Leaf. Γράφουμε σιωπηλή, καθώς το ηλεκτροκίνητο ιαπωνικό όχημα είναι αθόρυβο, γεγονός, που εντυπωσίασε τον Πέτρο.

Επιπλέον, ο Κώστας Στεφανής ανέλυσε στον Πέτρο Πολυχρονίδη τα τεχνολογικά συστήματα του Leaf, με τον τελευταίο να μένει εντυπωσιασμένος από όλες τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναφέρθηκε στη συνέχεια του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Τροχού της Τύχης»:

«Ο Τροχός της Τύχης έχει σταματήσει όσον αφορά τα γυρίσματα, αλλά η μετάδοση θα συνεχιστεί μέχρι και τα μέσα Ιουλίου. Να ‘μαστε καλά, πάμε για το επόμενο τηλεοπτικό ρεκόρ. Ο Τροχός είναι παιχνίδι με 12 συνεχόμενα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας με την ίδια ομάδα. Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε τα νέα γυρίσματα για την 5η συνεχόμενη χρονιά στο Star».

Ακόμη, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέφερε ότι θα πάει διακοπές στη γενέτειρά του, τον Έβρο, αλλά και στην αγαπημένη του Χαλκιδική μαζί με τα παιδιά του, τον Ορέστη και την Άννα.

«Η κόρη μου είναι φανατική της οδήγησης και όλο ρωτάει πώς πιάνω το τιμόνι, πώς το κάνω αυτό κι εκείνο. Πιστεύω ότι τα παιδιά μου θα οδηγούν καλύτερα από μένα, όπως η γυναίκα μου, που είναι καλύτερη οδηγός από μένα!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top