Δείτε τις τιμές του νέου Skoda Karoq

Κινητήρες και εκδόσεις

Δείτε τις τιμές του νέου Skoda Karoq

Ήρθε το νέο Karoq  στην Ελλάδα με πλούσιο εξοπλισμό και ελκυστικές τιμές. Έστω και για λίγη ώρα δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο  Skoda  στην έκδοση με τον χιλιάρη τρικύλινδρο κινητήρα με τα 116 άλογα  που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 6 σχέσεις. Οι εντυπώσεις ήταν ιδιάιτερα θετικές τόσο από την απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων καθώς νομίζεις ότι έχεις περισσότερα άλογα  όσο και από την οδική του συμπεριφορά.

Η τιμή της βασικής έκδοσης είναι στα 19.900 ευρώ για την έκδοση που προαναφέραμε . Αμέσως μετά στα 21.900 ευρώ είναι  η έκδοση 1.0 TSI με αυτόματο κιβώτιο DSG 7,  η 1,5 TSI των lt.  Με τα 150 άλογα  με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και η diesel 1,6lt. με απόδοση 116 άλογα και 6αρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.  Με αυτόματο κιβώτιο DSG  η τιμή είναι στα 26.500 ευρώ. Η  τετρακίνητη έκδοση με κινητήρα βενζίνης 1,5 TSI με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΤΟΝ Οκτώβριο . Η έκδοση diesel 2.0 λίτρων  με τα 150 άλογα με εξελιγμένο  σύστημα  τετρακίνησης είναι στα  32.500 ευρώ ενώ με το αυτόματο στα  34.900 ευρώ.  Τους επόμενους μήνες θα δούμε την έκδοση  2,0 TDI με 190 άλογα  και νεό  αυτόματο κιβώτιο DSG.

Αν και τοι μοντέλο της δοκιμής μας διέθετε  συμβατικό πίνακα οργάνων στη σσυνέχεια με επιβάρυνση μόλις 250 ευρώ θα μπορείτε να πάρετε έκδοση με ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων που αλλάζει τα στοιχεία του ανάλογα με την προτίμηση του οδηγού Το σύστημα Skoda Connect προσφέρει νέες δυνατότητες επικοινωνίας με δυνατότητα ελέγχου της συμπεριφοράς του οδηγού στον οποίο δανείζει το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης. 

Το Skoda Karoq διαθέτει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας με συστήματα μεταξύ των οποίων Υποβοήθηση αποφυγής μετωπικής σύγκρουσης (Front Assist) Ανίχνευση τυφλών σημείων (Blind Spot Detect Ανίχνευση Πίσω Κυκλοφορίας (Rear Traffic Alert).

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top