Οι "έξυπνες" τιμές του νέου Nissan NOTE

Με προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο εξοπλισμό

Προηγμένη τεχνολογία, δυναμική σχεδίαση και απαράμιλλη ποιότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι μερικά από τα βασικά γνωρίσματα του νέου Nissan ΝΟΤΕ. Με έμφαση στην καινοτομία και με την τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού και των επιβατών του , το νέο Nissan NOTE, προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία που ικανοποιεί απ��λυτα τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Το καινοτόμο σύστημα Nissan Safety Shield, κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με το νέο Nissan NOTE, προσφέροντας στον οδηγό του ένα πακέτο τεχνολογιών που συνδυάζονται έξυπνα, προκειμένου να καρπωθεί απτά οφέλη. Αποτελούμενο από ένα πακέτο λειτουργιών και συστημάτων όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), η λειτουργία προειδοποίησης απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), καθώς και το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων (Moving Object Detection System), το Nissan Safety Shield προσφέρει ένα νέο επίπεδο υποστήριξης στον οδηγό του.Παράλληλα, το σύστημα πανοραμικής θέασης (Around View Monitor), προσφέρει στον οδηγό του νέου Nissan NOTE την απεικόνιση του αυτοκινήτου από όλες τις γωνίες , γεγονός που κάνει τη στάθμευση, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, παιχνιδάκι.

Το πακέτο όλων αυτών των προηγμένων τεχνολογιών συμπληρώνει το προσφάτως εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης Nissan Connect, συνδυάζοντας τη δορυφορική πλοήγηση, τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, αλλά και τη συμβατότητα (και με θύρα USB) με iPod/iPhone, σε μια εύκολη σε χρήση, οθόνη αφής. Το νέο Nissan NOTE τροφοδοτείται από μια γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης, που συνδυάζουν το χαμηλό κόστος λειτουργίας με ισχυρές επιδόσεις : έναν 1.2 λίτρων βενζίνης με 80PS, καθώς και έναν 1.5 λίτρων turbodiesel dCi, ισχύος 90PS. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα Start / Stop ως στάνταρ, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι πολύ χαμηλά με 92g/km για το πετρέλαιο και 109g/km για τη βενζίνη. Η κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται σε εξίσου εξαιρετικά χαμηλά μεγέθη : από 4,0 l/100km για τον 1.2 λίτρων κινητήρα βενζίνης των 80PS μέχρι και 3,2 l/100km για το 1.5 λίτρων dCi.
nissan note 2.jpg
To νέο Nissan NOTE, προσφέρεται από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 12.642 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης και από 15.064€ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi, αντίστοιχα.Το νέο Nissan NOTE, διατίθεται και με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.2 SC (Super Charged), ισχύος 98PS και ροπής 147Nm, κατόπιν παραγγελίας.
nissan note 3.jpg

Tώρα, εκ��ός από τo μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, οι αγοραστές του νέου Nissan NOTE έχουν τη δυνατότητα επιλογής ενός προηγμένου αυτόματου CVT, που συνδυάζεται με τον super charged κινητήρα βενζίνης των 1.2-λίτρων. Η τιμή για την πρώτη, αρκετά πλούσια έκδοση ACENTA PACK FAMILY, ξεκινά από τις 16.302€, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα και αυτού του κινητήρα, συγκαταλέγονται αφενός η μέση κατανάλωση που κυμαίνεται στα 4,3lt/100km, αφετέρου οι χαμηλές εκπομπές ρύπων, από τα 99gr/km. Το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο CVT, διατίθεται (κατόπιν παραγγελίας) στο νέο Nissan NOTE με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 Super Charged, απόδοσης 98PS, με τιμή που ξεκινά μόλις από τις 17.202€, για την αρκετά πλούσια έκδοση Acenta Pack Family, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης.

Βαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top