Η Hyundai Motor ανακοίνωσε νέα συνεργασία για τα βιντεοπαιχνίδια

Στο eSports WRC Championship

Η Hyundai Motor Company και η Bigben Interactive κατασκευαστής και διανομέας video games ανακοίνωσε μια σημαντική εταιρική σχέση για το Πρωτάθλημα eSports WRC, ένα παγκόσμιο τουρνουά που διεξάγεται μέσω του «WRC 5», του επίσημου video game του FIA World Rally Championship (WRC).

Η Hyundai Motor Company θα υποστηρίξει την Bigben Interactive στην προώθηση του πρωταθλήματος eSports WRC, προσφέροντας ένα premium Hyundai i20 στο νικητή του παγκόσμιου τουρνουά στο WRC Ράλι Ουαλίας φέτος τον Οκτώβριο.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επέκταση της συμμετοχής μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσα από τη βιομηχανία παιχνιδιών," δήλωσε ο κ. Scott Noh, Director Overseas Marketing Group της Hyundai. "Η συνεργασία μας με την Bigben θα παρέχει μια πλατφόρμα, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τον ενθουσιασμό και τη χαρά της αγωνιστικής οδήγησης. Αναμένουμε ότι το τουρνουά θα προσθέσει σίγουρα ένα επιπλέον στοιχείο διασκέδασης στους online αγωνιστικούς διαγωνισμούς. Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ανυπομονούμε για το ποιος θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο», πρόσθεσε ο κ. Noh.

Μετά από μια μακρά και συναρπαστική χρονιά, οι καλύτεροι 18 οδηγοί θα αγωνισθούν για τον τίτλο κατά τη διάρκεια ενός επιτόπιου τελικού στο Ράλι Ουαλίας στη Μεγάλη Βρετανία από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016. Ο νικητής του πρώτου Πρωταθλήματος eSports WRC θα κατακτήσει ένα απίστευτο βραβείο, ένα αυτοκίνητο Hyundai i20.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Hyundai Motor στο eSports WRC μας" δήλωσε ο κ. Benoît Clerc, Head of Software της Bigben Interactive. "Το eSports WRC είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. H δημιουργία ενός εικονικού τουρνουά που τρέχει ταυτόχρονα με το ημερολόγιο του επίσημου πρωταθλήματος της FIA, είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο χώρο του gaming. Ως καινοτόμος εταιρεία, η Hyundai Motor θα μας στηρίξει με την παροχή ενός θαυμάσιου βραβείου για το νικητή του πιο συναρπαστικού online διαγω��ισμού αγώνων» πρόσθεσε o κ. Clerc.

Η μάχη για τον παγκόσμιο τίτλο του eSports συγκεντρώνει τους καλύτερους οδηγούς του video game «WRC 5» σε ένα τουρνουά που ξεκίνησε στο Ράλι του Monte-Carlo τον Ιανουάριο και τελειώνει στην Ουαλία. Ο κάθε γύρος λαμβάνει χώρα παράλληλα με ένα πραγματικό αγώνα WRC, βάζοντας τους παίκτες στις θέσεις των αστέρων του WRC, όπως οι Thierry Neuville, Dani Sordo και Hayden Paddon καθώς αισθάνονται τον ενθουσιασμό και την πίεση του να αγωνίζονται για δέκατα του δευτερολέπτου σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Bαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top