Προληπτική ανάκληση Opel Antara στην Ελλάδα

700 αυτοκίνητα, παραγωγής από 2007 έως 2010

Προληπτική ανάκληση  Opel Antara στην Ελλάδα
Στην ανάκληση 700 αυτοκινήτων του μοντέλου Antara παραγωγής 2007 έως 2010, που εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ,προχωρά η GM Ελλάς Α.Ε, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα. Η ενέργεια αυτή εκτελείται σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Στα συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχει πιθανότητα ακούσιας ενεργοποίησης του κινητήρα με πιθανή κίνηση του οχήματος, όταν το κλειδί βρίσκεται στην κλειδαριά στην θέση LOCK (OFF) και έχει επιλεγεί κάποια ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αυτό οφείλεται σε έντονη φθορά του κυλίνδρου της κλειδαριάς ανάφλεξης. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων για τα οποία ισχύει η ανάκληση θα ενημερωθούν άμεσα, με επιστολή, για τις προφυλάξεις που θα πρέπει να λαμβάνουν για να αποφύγουν τη ακούσια ενεργοποίηση του κινητήρα. Σύμφωνα με αυτές πρέπει να αφαιρούν το κλειδί από την ανάφλεξη και να το κρατούν σε ασφαλές σημείο πριν βγουν από το όχημα και φυσικά να βάζουν χειρόφρενο .

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για βλάβες ή ατυχήματα που να σχετίζονται τα παραπάνω Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία φροντίζει για την άμεση εξασφάλιση των σχετικών ανταλλακτικών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM Ελλάς Α.Ε στο 210 6164700.

Βαγγέλης Γκούμας



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top