Η PEUGEOT λανσάρει το νέο της πρόγραμμα «4x4»

Ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου

Η PEUGEOT λανσάρει το νέο της πρόγραμμα «4x4»
Με γνώμονα τη δεδομένη πραγματικότητα στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αλλά και τις δυνατότητες που έχει αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και γνώση της, η Peugeot λανσάρει ένα πρόγραμμα απόκτησης των μοντέλων της, πραγματικά πρωτοποριακό αλλά και καθοριστικά ωφέλιμο για τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου!

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Peugeot 4X4» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η εμπορική του ονομασία, είναι μία «τετραπλή χρυσή παροχή»!

Σύμφωνα με το «Peugeot 4X4», ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:
- 4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση
- 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
- 4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια και
- 4 χρόνια Δωρεάν service

Η άτοκη χρηματοδότηση διατηρεί το ποσό χρηματοδότησης σταθερό με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, ενώ η μηνιαία δόση συνδυάζεται με την ονομασία του μοντέλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η δόση για το 108 διαμορφώνεται στα 108€ το μήνα άτοκα, για το 208 και το 2008 στα 208€ το μήνα άτοκα, για το 308 και το 3008 στα 308€ το μήνα άτοκα ενώ και για τα υπόλοιπα μοντέλα ισχύουν άκρως ανταγωνιστικές άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Επιπλέον, όσον αφορά το σέρβις, η Peugeot παρέχει εντελώς δωρεάν την προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου για 4 χρόνια (περιλαμβανομένης εργασίας και ανταλλακτικών).
Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου σε όλο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Peugeot. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.peugeot.gr.

Bαγγέλης ΓκούμαςΔιαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top