Νέος έρωτας για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Είναι και αυτή επαγγελματίας τενίστρια

«Φουντώνουν» οι φήμες γύρω από τη νέα σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία διατηρούσαν σχέση για 3,5 χρόνια. 

Ο 24χρονος κορυφαίος τενίστας που τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα social media με τη συμπεριφορά του, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα αυτή τη φορά στα μάτια της 25χρονης επίσης επαγγελματία τενίστριας, Πάουλα Μπαντόσα.

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τη σχέση τους, ωστόσο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter «μαρτυρά» το τι συμβαίνει μεταξύ τους. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής τραβάει με το κινητό του την νεαρή, την ώρα που εκείνη παίζει με τα μαλλιά του και στη συνέχεια σκύβει και τον φιλά τρυφερά στο μάγουλο, αγκαλιάζοντάς τον παράλληλα. 

Ποια είναι η Πάουλα Μπαντόσα

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς, την Mireia Gibert Baró και τον Josep Badosa Codolar, οι οποίοι ασχολούνταν με το modeling.

Η 25χρονη καλλονή τενίστρια / Φωτογραφία: Instagram

Η ίδια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα, καθώς το άγχος και οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού της δημιούργησαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, ωστόσο «πάλεψε» πολύ για να καταφέρει να «επιστρέψει» και να συνεχίσει τη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top