Τσιτσιπάς: Τρελό κράξιμο στο Twitter μετά την επίθεση στη μητέρα του

«Κ@@@παίδι», «Λάθος πρότυπο για τη νέα γενιά»

Έξαλλοι είναι οι χρήστες του Twitter με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά το περιστατικό λεκτικής βίας κατά της μητέρας του κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ήττας με 2-0 σετ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης από τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του, Τζούλια Σαλνίκοβα, άρχισε να του δίνει οδηγίες την ώρα του αγώνα στα ρωσικά – τη γλώσσα, δηλαδή, του αντιπάλου του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβρισε και έδιωξε τη μητέρα του από το γήπεδο

Ο  κορυφαίος Έλληνας τενίστας, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να φωνάζει στη μητέρα του: «Μη μιλάς στα ρώσικα, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα... Μαλα@@@νη είσαι τελείως; Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου».

Καθώς αυτός ο διάλογος έγινε στα ελληνικά, ο διαιτητής του παιχνιδιού αναγκάστηκε να παρέμβει για να ρωτήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά τι έχει συμβεί και αν χρειάζεται κάτι. Αμέσως, η μητέρα του, κυρία Σαλνίκοβα αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας. Ενώ, στη συνέχεια, για να «λήξει» το θέμα, φώναξε προς τον γιο της: «Έλα, θα πας μπροστά, έλα!».

Φυσικά, και όπως ήταν αναμενόμενο, η κακή συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα σχολιάστηκε από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι τον έκραξαν για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε προς τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

Δείτε μερικά από τα εξοργισμένα σχόλια στο Twitter κατά του Τσιτσιπά:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top