Σάλος με τις κόρες του Πελέ που φωτογραφίζονται δίπλα από το φέρετρο

Πυρά και για τον Ινφαντίνο της FIFA που έβγαζε selfie δίπλα στη σορό

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR για τον Πελέ

Σάλος προκλήθηκε με τις κόρες του ποδοσφαιρικού θρύλου Πελέ, οι οποίες αποχαιρετούν το πατέρα τους, βγάζοντας φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο με τη σορό, όπου εμφανίζονται άκρως...χαμογελαστές. Μάλιστα κι ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δέχτηκε επικρίσεις επειδή τράβηξε σέλφι δίπλα...στο νεκρό Πελέ.

Πελέ: Εκατοντάδες Βραζιλιάνοι αποδίδουν φόρο τιμής στον «βασιλιά» τους

Η σορός του Βραζιλιάνου «βασιλιά» έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου «Vila Belmiro», έδρα της αγαπημένης του ομάδας, Σάντος. Εκεί βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του και «αποχαιρετά» το δικό της Πελέ. Μάλιστα, οι κόρες του δε δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο, κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι φωτογραφίζονται άκρως... χαμογελαστές.

Οι κόρες του Πελέ πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους / AP, Matias Delacroix

 Σέλφι βγάζει ο Ινφαντίνο της FIFA

Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν να πουν το τελευταίο αντίο στον Πελέ, βρίσκονται κι ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, αλλά και ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος ήταν κι από τους πρώτους που μετέβη στο γήπεδο.

Πελέ: Υπερθέαμα με 80 drone πάνω από το γήπεδο της Σάντος

Ούτε ο Ινφαντίνο της FIFA έχασε ευκαιρία για να φωτογραφηθεί και μάλιστα δε δίστασε να «βγάλει» σέλφι, με άτομα που βρίσκονται κοντά στη σορό κι αφού «αποχαιρέτησε» τον Πελέ. 

Η σέλφι του Ινφαντίνο / AP, Andre Penner

Σημειώνεται ότι οι Βραζιλιάνοι σχηματίζουν ουρές προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας τους, τον ήρωά τους.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top