Mπαρτσελόνα: Βαρύ το κλίμα για τον Ρόλαντ Κούμαν

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θέλει να τον αντικαταστήσει

Ρόλαντ Κούμαν

Βαρύ και ασήκωτο είναι το κλίμα στην Μπαρτσελόνα , για τον Ρόλαντ Κούμαν μετά και την  ισοπαλία 1-1 με τη Γρανάδα στο “Καμπ Νου”.

Σύμφωνα με τον καταλανικό τύπο, η διοίκηση των “μπλαουγκράνα” έχει ξεκινήσει επαφές με τους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή και μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία, ο Ολλανδός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας

«Όχι» της Παρί σε πρόταση 80 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Στην Ισπανία πάντως  σχεδόν κανένας δεν πιστεύει ότι ο Ολλανδός τεχνικός, μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση και ήδη κυκλοφορεί λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του.

Ο Τσάβι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, αποτελώντας ένα πρόσωπο που πάντα ακούγεται για τη Μπαρτσελόνα και πολλοί θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα αναλάβει την ομάδα, ενώ γράφτηκε και τ' όνομα του  Αντρέα Πίρλο, ο οποίος δεν μπορεί να πει κανείς ότι πέτυχε στη Γιουβέντους.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι επίσης στη λίστα και αναμφίβολα πρόκειται για έναν προπονητή με εμπειρία, ειδικό βάρος και επιτυχίες στο παλμαρέ του, αλλά και ο Φιλίπ Κοκού, ο οποίος πάντως έχει αποτυχίες τελευταία σε Φενέρμπαχτσε και Ντέρμπι Κάουντι. Τέλος, στη λίστα είναι και οι... ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιοακίμ Λεβ (είναι ελεύθερος πλέον) και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (έχει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία του Βελγίου).

Δείτε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και τα highligths των αγώνων 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top