Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκτη η Άννα Κορακάκη

Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο

Άννα Κορακάκη

Έκτη τερμάτισε σήμερα, Παρασκευή, η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο, όμως διένυσε μια εξαιρετική πορεία μέχρι να φτάσει στους δύο τελικούς.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021:  Έκτη η Άννα Κορακάκη  

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα, δις Ολυμπιονίκης, είχε τερματίσει στην ίδια θέση και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών στο Τόκιο.

Η Κορακάκη κατάφερε να «ανεβάσει στροφές» μετά την κακή της εκκίνηση (1/5) και μετρώντας 3/5, 4/5 και 4/5, κατάφερε μετά από 20 βολές να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση. Το 3/5 που ακολούθησε «έριξε» την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην τέταρτη θέση, ενώ στο έκτο σετ βολών μέτρησε 3/5 στην τριπλή ισοβαθμία με τις Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα) και Τσια-Γινγκ Γου (Κινεζική Ταϊπέι) και αποκλείστηκε, «τερματίζοντας» στην έκτη θέση. 

Το χρυσό μετάλλιο με Ολυμπιακό ρεκόρ πανηγύρισε στο μπαράζ (4-1) η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία-38β.), η οποία είχε θριαμβεύσει και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, το ασημένιο επίσης με Ολυμπιακό ρεκόρ η Μινγιουνγκ Κιμ (Ν. Κορέα38β.) και το χάλκινο η Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα-29β.).     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top