Κρίστιαν Έρικσεν: Καθαρές οι εξετάσεις του – «Δεν ξέρουμε γιατί κατέρρευσε»

Παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα

Στο νοσοκομείο παραμένει ο 29χρονος χαφ της Εθνικής Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, με τους γιατρούς να είναι πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του. 

Ο Δανός, ο οποίος αγωνίζεται με την Ίντερ, κατέρρευσε το Σάββατο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη. 

Έρικσεν Ανθρώπινο Τείχος

Οι παίκτες της εθνικής Δανίας σχημάτισαν ανθρώπινο τείχος για να προστατέψουν τον Έρικσεν - AP Images

Μετά από την άμεση επέμβαση του αρχηγού της εθνικής και των γιατρών της ομάδας ο Έρικσεν επανήλθε, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς. 

«Είμαι καλά»: Το μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο

Ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπέσεν, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι εξετάσεις του ποδοσφαιριστή είναι όλες καθαρές. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί πρέπει να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα για την αιτία που προκάλεσε την κατάρρευσή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Κρίστιαν Έρικσεν: Η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του

«Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί έπεσε στο χορτάρι το Σάββατο. Γι' αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάει γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά. Η καρδιά του σταμάτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να βρούμε τι πραγματικά έγινε», είπε.

Ο ίδιος χθες δήλωσε πως ο ποδοσφαιριστής πέθανε και επανήλθε με μία απινίδωση.

«Πόσο κοντά φτάσαμε στο μοιραίο; Πραγματικά δεν ξέρω. Οι εξετάσεις του είναι καλές, δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top