Κρίστιαν Έρικσεν: Η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του

Σταθερή, υποβάλλεται σε εξετάσεις

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν έδωσε στη δημοσιότητα η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας. 

Κρίστιαν Έρικσεν: «Πέθανε κι επανήλθε. Δύσκολα θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»

Όπως ανέφερε η κατάσταση του 29χρονου χαφ της Ίντερ παραμένει σταθερή, παραμένει στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Επίσης οι συμπαίκτες του λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη. 

Έρικσεν

Κρίστιαν Έρικσεν: Σίμον Κιάερ, ο ήρωας που του έσωσε τη ζωή

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Δανίας

 

 

«Είμαι καλά»: Το μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top