«Είμαι καλά»: Το μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο 29χρονος Δανός άσος της μπάλας

Ο Δανός ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Έρικσεν ξεπέρασε τον κίνδυνο και, μάλιστα, έστειλε μήνυμα στους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Euro 2020: Κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν - Ανέκτησε τις αισθήσεις του!

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τόμας Μέλερ, ανέφερε ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με τους συμπαίκτες του για να τους διαβεβαιώσει ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έρικσεν ζήτησε να επιστρέψουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στη Φινλανδία, αφού δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Κρίστιαν Έρικσεν

Στα πρώτα λεπτά τίποτα δεν έδειχνε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν ήταν καλά στην υγεία του /Φωτογραφία AP Images

Σιγά σιγά επανέρχεται ο Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro 2020, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα επείγοντα του νοσοκομείου Rigshospitalet, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media.

Euro 2020: Συνεχίζεται το Δανία - Φινλανδία μετά την κατάρρευση Έρικσεν

Η... κατάρρευση του Δανού άσου που σόκαρε τον πλανήτη!

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία, δίχως να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση, ο παίκτης της Ίντερ έπεσε στο έδαφος μετά από μία πάσα συμπαίκτη του, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Κρίστιαν Έρικσεν Κατάρρευση

Η αντίδραση του ιατρικού προσώπου ήταν άμεση - Σε λίγα λεπτά ο Έρικσεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο /Φωτογραφία AP Images

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και τους γιατρούς να του κάνουν ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, οι στιγμές ήταν έντονα σοκαριστικές και φορτισμένες.

Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν σεντόνια γύρω από το φορείο και συνόδευσαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top