Τζόκοβιτς: «Ο τίτλος μου είναι η απάντηση στους επικριτές μου»

«Έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια αλλά συνήθισα» δήλωσε ο τενίστας

Δείτε στο βίντεο τον μεγάλο αγώνα Τζόκοβιτς- Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open

 Τον αντίπαλό του Ντανίλ Μεντβέντεφ νίκησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του Australian Open με 3-0 σετ.

O Νόβακ Τζόκοβιτς με τον αντίπαλό του στον τελικό Ντανίλ Μεντβέντεφ 

«Κάθε Αυστραλιανό Όπεν έχει τη θέση του στην καρδιά μου και τις δυσκολίες του. Ακούστηκαν πάρα πολλά για μένα αυτές τις μέρες. Ότι προσποιήθηκα τον τραυματισμό, πώς είναι δυνατόν να έχω ανακάμψει και τέτοια. Με πληγώνουν αυτά που ακούγονται γιατί είμαι άνθρωπος όπως και εσείς. Ο καθένας έχει βέβαια τη γνώμη του και την ελευθερία να την εκφράσει. Είχα ένα σκίσιμο στον κοιλιακό μυ και το ένιωσα αμέσως στον αγώνα κόντρα στον Φριτζ. Το τι ακολούθησε τις επόμενες δέκα μέρες ώστε να είμαι εδώ θα το δείτε σε ντοκιμαντέρ που θα βγει στο τέλος του χρόνου και θα έχει υλικό από την προετοιμασία μου τους τελευταίους έξι μήνες και από την Αυστραλία", υπογράμμισε ο Τζόλε και συνέχισε: 

Ο Τζόκοβιτς θα απολαύσει Τσιτσιπά με... ποπ κορν!

«Έχω ακούσει πολλά αρνητικά για μένα στην καριέρα μου, έχω συνηθίσει. Έχω γίνει "χοντρόπετσος" και δεν το αφήνω να με επηρεάσει πλέον. Αυτό έκανα και σε αυτό του τουρνουά. Δεν άφησε τα σχόλια να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοσή μου. 

Ο τίτλος είναι η καλύτερη απάντηση στους επικριτές μου. Τα Grand Slam είναι ξεκάθαρα η προτεραιότητα μου σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Θέλω να φορτσάρω σε αυτήν την περίοδο αγώνων ώστε να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνω αλλαγές στον προγραμματισμό μου και θα παίζω λιγότερο ειδικά τώρα με τις συνθήκες καραντίνας και τις δυσκολίες να ταξιδεύω με την οικογένεια. Η νέα γενιά έχει το επίπεδο να κερδίσει Grand Slam αλλά όταν "πέφτει" πάνω σε μένα, τον Ρότζερ και τον Ράφα, έχουμε τον τρόπο να ανεβάζουμε την απόδοσή μας εκεί που πρέπει και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε κάθε στιγμή σε τελικό. Ελπίζω να αργήσει ακόμα ο καιρός που θα μας περάσουν»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top