Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεωρήθηκε υπερόπτης από το κοινό του Αυστραλιανού Open

Ο διάσημος τενίστας απάντησε σχετικά με το tweet για τα Harrods

Νικητής στο πρώτο παιχνίδι του Αυστραλιανού Open αναδείχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε τον Γάλλο Ζιλ Σιμόν. 

Ωστόσο, στην συνέντευξη που έδωσε μετά τον αγώνα στον πρώην πρωταθλητή και νυν παρουσιαστή Τζιμ Κούριερ, ο Έλληνας τενίστας τα βρήκε πιο … «σκούρα», αφού τα σχόλια που έκανε για τον αντίπαλό του θεωρήθηκαν υπεροπτικά από μια μερίδα του κοινού. 

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν τον εξέπληξε το γεγονός ότι νίκησε με τόση διαφορά στο σκορ έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως ο Ζιλ Σιμόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε: «Δεν ξέρω…Δεν ξέρω τι να πω, δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο. Έκανα ένα τέλειο παιχνίδι από την πλευρά μου. Ας είμαστε ειλικρινείς…». Η αποδοκιμασία του κοινού σε αυτή τη δήλωση ήταν μεγάλη, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αισθάνεται αμηχανία και να γελάει. 

Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αυτόν που αγόρασε το domain του!

Στη συνέχεια, δήλωσε πως δεν ξέρει ποια ήταν η τακτική του Σιμόν, ενώ όταν το κοινό είχε διχαστεί, με τον μισό κόσμο να γελάει και τον άλλο μισό να γιουχάρει, ο Τσιτσιπάς είπε χιουμοριστικά: «Μπορώ απλά να φύγω άμα θέλετε!». 

Ο διάσημος τενίστας, όμως, φαίνεται πως ήρθε και δεύτερη φορά σε αμηχανία, αφού σε συνέντευξή του με το SDNA απάντησε σχετικά με ένα tweet του που δίχασε τους ομοεθνείς του: εκείνο που έλεγε πως τα Harrods λείπουν από την Ελλάδα. 

H Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Australian Open

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Μου φάνηκε αστείο θα έλεγα, που άνθρωποι αντιδρούσαν με αυτόν τον τρόπο και έδειχναν το μίσος τους και την αντιπάθειά τους μέσω των social media. Οι δικές μου οι προθέσεις ήταν μόνο καλές και θετικές. Το σκέφτηκα πολύ πριν το γράψω, όπως και τα περισσότερα πράγματα που γράφω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top